IisalmiJoensuuJämsäKiteeSavonlinnaSuonenjokiVarkausTIEDOTTEET
16.10.2014
BOKSITROLLIT-KISA PÄÄTTYNYT
14.10.2014
KINO LOKAKUU TAPIOSSA 23.- 24.10.
14.10.2014
KAUHUYÖ 24.10. SAVONLINNASSA, IISALMESSA, VARKAUDESSA JA KITEELLÄ

Klikkaa ja lue lisää!

  

 
Oopperat & baletit - klikkaa!
 
 

  
 
Lumiauramies
OSALLISTU
LUMIAURAMIES
 -KILPAILUUN!
 

 


Hopeatäht

 
 


 
 

 
Klikkaa ja lue lisää!


Sarjalippu

S A R J A L I P P U
myynnissä Joensuussa, Iisalmessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Kiteellä!

Nyt myynnissä myös OOPPERASARJALIPPU! 

 
LIITY POSTITUSLISTALLEMME!
SAAT JATKOSSA
SAVON KINOT OY:N
TIEDOTTEITA OHJELMISTOSTA!

 

Leffakortti

LEFFAKORTTI


 

 

Ensi-illassa
DRACULA UNTOLD 
(Suomen ensi-ilta 17.10. Joensuussa, Savonlinnassa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Kiteellä)Fantasiaa, draamaa ja toimintaa yhdistelevä eeppinen toimintaseikkailu DRACULA UNTOLD on näyttävä tarina miehestä, josta tuli Dracula.

Vlad on joutunut käymään läpi karmivan lapsuuden. Hänestä koulutettiin julma ja tunteeton taistelija, joka kylvi kauhua seivästämällä vihollisensa. Nyt hän haluaa vain elää rauhassa perheensä ja kansansa kanssa. Tämän kaiken kuitenkin rikkoo jo vanha, unohdettu perinne, mikä velvoittaa hänet luovuttamaan oman poikansa ja tuhat muuta nuorta poikaa Mehmedin armeijaan. Vastustaakseen tätä Vlad joutuu kääntymään äärimmäisen vaihtoehdon puoleen ja pyytämään pimeyden voimat puolelleen.

Elokuvan on ohjannut Gary Shore ja pääosaa näyttelee Luke Evans Muissa rooleissa nähdään Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh ja Samantha Barks.

Elokuvan traileri: Dracula Untold

ANNABELLE
(Suomen ensi-ilta 17.10. Joensuussa)John Form on löytänyt täydellisen lahjan raskaanaolevalle Mia-vaimolleen – kauniin ja harvinaisen Annabelle-nuken puhtaanvalkoisessa häämekossaan. Lahjan tuoma ilo ei kuitenkaan kestä kauan, sillä Annabellen myötä perheen päälle näyttää laskeutuvan kirous...

Hyytävän ANNABELLE –kauhuelokuvan pääosissa nähdään Annabelle Wallis, Ward Horton, Tony Amendola, Alfre Woodard, Kerry O'Malley, Brian Howe, Eric Ladin, Ivar Brogger. Elokuvan on ohjannut John R. Leonetti.

Elokuvan traileri: Annabelle
HE OVAT PAENNEET 
(Suomen ensi-ilta 17.10. Joensuussa!)J-P Valkeapään ohjaama He ovat paenneet on road movie kahden nuoren pakomatkasta halki kesäisen Suomen.

Raisa on ongelmanuorten laitoksen ongelmallisin nuori. Joni tulee laitokseen siviilipalvelusmieheksi. Nuoria yhdistää unelma paosta, mahdollisuudesta päästä karkuun todellisuuden väkivaltaa ja jatkuvaa pahaa mieltä. Siviilipalvelusmiehellä on yleisavain ja laitoksen vanhan Volvon käyttöoikeus – ja matka voi alkaa.

Pako halki kesäisen Suomen on mieletön seikkailu kahdessakin mielessä. Se on kertomus hauraasta rakkaudesta ja mielettömistä onnen ja vapauden hetkistä pahan maailman keskellä. Se on kuitenkin mieletön myös siksi, että suunnitelma on hatara eikä yhteiskunta päästä otteestaan – vai päästääkö sittenkin?

Elokuva esitettiin äskettäin sekä Venetsian että Toronton elokuvajuhlien virallisessa ohjelmistossa. Elokuva sai erittäin positiivisen vastaanoton ja mm. elokuva-alan arvostetut julkaisut Hollywood Reporter ja Screen Daily antoivat sille kiittävät arviot.

Pääosissa: Roosa Söderholm, Teppo Manner, Petteri Pennilä, Sara Paavolainen, Pelle Heikkilä ja Jari Pehkonen.

Elokuvan traileri: He ovat paenneet
ANNA LAHJAKSI ELÄMYS- ELOKUVALAHJAKORTTI!

Muista ystävääsi ja tuttavaasi mukavalla lahjalla- elokuvalahjakortilla.
Elokuvalahjakortti käy kaikissa teattereissamme kaikissa näytöksissä ja
on voimassa 6 kuukautta. Teemme aina yhden lahjakortin/ yksi elokuvakäynti. Voit ottaa haluamasi määrän lahjakortteja.
Elokuvalahjakortit myynnissä elokuvateattereiden lippukassoilla ja lisäksi Savonlinnassa kahvila HerkkuPekassa (Olavinkatu 53, myynti vain käteisellä), Varkaudessa Vaihtostoressa (Kauppakatu 32, myynti vain käteisellä),  ja Kiteellä Sisustuskahvila Wilhelmiinassa (Kiteentie 5, myynti vain käteisellä).

Voit tiedustella lahjakorteista myös Savon Kinojen toimistolta.
Soita puh: 013- 285 762 tai ota yhteyttä
Yhteydenotto-sivun kautta.

 
 
.