IisalmiJoensuuJämsäKiteeSavonlinnaSuonenjokiVarkausTIEDOTTEET
18.9.2014
BILLY ELLIOT -MUSIKAALI TAPIOON 7.10.!
16.9.2014

KESÄN NETTIKISOJEN VOITTAJAT

3.9.2014
POHJOISMAIDEN NEUVOSTON ELOKUVAPALKINTO 2014

Oopperat & baletit - klikkaa!

 
 

  
 
OSALLISTU
BOKSITROLLIT
 -KILPAILUUN!
 

 


Hopeatäht

 
 


 
 

 
Klikkaa ja lue lisää!


Sarjalippu

S A R J A L I P P U
myynnissä Joensuussa, Iisalmessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Kiteellä!

Nyt myynnissä myös OOPPERASARJALIPPU! 

 
LIITY POSTITUSLISTALLEMME!
SAAT JATKOSSA
SAVON KINOT OY:N
TIEDOTTEITA OHJELMISTOSTA!

 

Leffakortti

LEFFAKORTTI


 

  

ENSI-ILLASSA


BOKSITROLLIT 
(Suomen ensi-illassa 19.9. Joensuussa, Savonlinnassa, Iisalmessa ja Varkaudessa!)Animaatioelokuva BOKSITROLLIT on huumorilla höystetty satuseikkailu pienistä otuksista, joilla on kanttia! Juustingin kaupungin asukkaat ovat ylpeää väkeä – ja aivan hulluina maailman haisevimpiin ja herkullisiin juustoihin. Kaupungin katujen alla majailevat pelätyt boksitrollit, jotka pukeutuvat pahvilaatikoihin ja varastelevat tarinoiden mukaan kaupunkilaisten kalleimpia asioita: lapsia ja juustoja. Näin kerrotaan, mutta todellisuudessa boksitrollit ovatkin erittäin leppoisaa ja hauskaa porukkaa.

Kun ilkeä tuholaistorjuja Sieppo alkaa jahdata boksitrolleja päästäkseen juustoseurapiireihin, otukset ovat pulassa. Hurja seikkailu on valmis alkamaan!

Suomeksi puhutun version ääninä: Erik Carlson, Heljä Heikkinen, Markus Bäckman, Carl-Kristian Rundman, Teuvo Matala, Stan Saanila, Riku Nieminen, Antti Pääkkönen, Katja Aakkula, Juhani Rajalin ja Jarmo Mäkinen.

Originaaliversion ääninä: Isaac Hempstead-Wright, Elle Fanning, Ben Kingsley, Simon Pegg, Richard Ayoade, Nick Frost, Jared Harris ja Tracy Morgan.

Elokuvan traileri: Boksitrollit

TANSSI HAUDOILLA 
(Suomen ensi-illassa 19.9. Joensuussa)Scott Frankin ohjaamassa toimintaelokuvassa TANSSI HAUDOILLA Liam Neeson näyttelee entistä newyorkilaista poliisia, joka työskentelee yksityisetsivänä ilman lupia tai lisenssejä, lain harmaalla alueella. Koska yksinäisen suden leipä on tiukassa, Scrudder suostuu auttamaan heroiinin salakuljetuksella rikastunutta huumepomoa, joka haluaa kostaa vaimonsa siepanneille ja raa’asti surmanneille rikollisille. Pian käy ilmi, että murhaajat eivät ole olleet asialla ensimmäistä, eivätkä todennäköisesti viimeistä kertaa. Oikean ja väärän rajat hämärtyvät, kun Scrudderilla on kiire jäljittää syylliset ennen kuin uusi viaton uhri kuolee heidän käsissään. Vaikuttavassa sivuroolissa elokuvassa nähdään suomalainen näyttelijätär Laura Birn.

Tanssi haudoilla perustuu Lawrence Blockin samannimiseen rikosromaaniin.

Elokuvan traileri: Tanssi haudoilla
 
 
 ANNA LAHJAKSI ELÄMYS- ELOKUVALAHJAKORTTI!

Muista ystävääsi ja tuttavaasi mukavalla lahjalla- elokuvalahjakortilla.
Elokuvalahjakortti käy kaikissa teattereissamme kaikissa näytöksissä ja
on voimassa 6 kuukautta. Teemme aina yhden lahjakortin/ yksi elokuvakäynti. Voit ottaa haluamasi määrän lahjakortteja.
Elokuvalahjakortit myynnissä elokuvateattereiden lippukassoilla ja lisäksi Savonlinnassa kahvila HerkkuPekassa (Olavinkatu 53, myynti vain käteisellä), Iisalmessa kahvila-konditoria Keisarin Korvapuustissa (Savonkatu 19, myynti vain käteisellä), Varkaudessa Vaihtostoressa (Kauppakatu 32, myynti vain käteisellä),  ja Kiteellä Sisustuskahvila Wilhelmiinassa (Kiteentie 5, myynti vain käteisellä).

Voit tiedustella lahjakorteista myös Savon Kinojen toimistolta.
Soita puh: 013- 285 762 tai ota yhteyttä
Yhteydenotto-sivun kautta.

 
 
.