IisalmiJoensuuJämsäKiteeSavonlinnaSuonenjokiVarkaus

Lentsikat 2: Pelastajat


TIEDOTTEET
23.7.2014

ONE DIRECTION -KONSERTTIELOKUVA TAPIOON

1.7.2014
TULE LIPUNMYYJÄKSI TAI KONEENHOITAJAKSI JOENSUUN TAPIOON!
19.6.2014
MILJOONA TAPAA KUOLLA LÄNNESSÄ - KILPAILU PÄÄTTYNYT

 Monty Python Live (mostly)
   

 
 
OSALLISTU
APINOIDEN PLANEETAN VALLANKUMOUS
 -KILPAILUUN!
 

 


Hopeatäht

 
 


 
Elokuvateatterikeskus
Tapio nyt Facebookissa- käy tykkäämässä!
 


 

 
Klikkaa ja lue lisää!


Sarjalippu

S A R J A L I P P U
myynnissä Joensuussa, Iisalmessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Kiteellä!

Nyt myynnissä myös OOPPERASARJALIPPU! 

 
LIITY POSTITUSLISTALLEMME!
SAAT JATKOSSA
SAVON KINOT OY:N
TIEDOTTEITA OHJELMISTOSTA!

 

Leffakortti

LEFFAKORTTI


 

  

ENSI-ILLASSA

Lentsikat 2: Pelastajat
 
Lentsikat 2: Pelastajat 
  

LENTSIKAT 2: PELASTAJAT
(Suomen ensi-illassa 25.7. Joensuussa, Savonlinnassa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Kiteellä)

Maailmankuulu kilpalentokone Dusty lentää taas animaatioseikkailussa LENTSIKAT 2: PELASTAJAT. Dustyn moottori on vioittunut ja sen on vaihdettava pienempää vaihdetta. Pieni urhea lentsikka liittyykin lentopalokuntaan, jossa joukko sammutuslentokoneiden valioita vaivojaan säästämättä suojelevat historiallista Potkuriperän kansallispuistoa raivoisilta metsäpaloilta. Dusty yhdistää voimansa konkarihelikopteri Blade Rangerin kanssa ja liittyy tämän urheaan joukkoon, johon kuuluvat mm. pirteä palolentokone Varpu, raskas kuljetushelikopteri Windlifter, entinen sotilaskuljetuskone Rami ja eläväinen ryhmä urheita minimaastureita, jotka tunnetaan nimellä Savusukeltajat. Yhdessä tuo peloton joukko taistelee roihuavaa metsäpaloa vastaan, ja Dusty saa oppia, miten tullaan todelliseksi sankariksi.

Suomenkielisena ääninä kuullaan mm. Aku Hirviniemi, Carl-Christian Rundman, Armi Toivanen, Tuomas Uusitalo, Paula Vesala ja Niko Kivelä..

 Elokuvan traileri.
 
 

Deliver Us From Evil

Deliver Us From Evil

DELIVER US FROM EVIL -
PÄÄSTÄ MEIDÄT PAHASTA
(Suomen ensi-illassa 25.7. Joensuussa, Savonlinnassa, Iisalmessa ja Varkaudessa)

Hyytäviin tosielämän kokemuksiin perustuvassa kauhutrillerissä DELIVER US FROM EVIL – PÄÄSTÄ MEIDÄT PAHASTA newyorkilainen poliisi Ralph Sarchie ryhtyy selvittämään selittämättömien hirmutekojen sarjaa. Avukseen hän saa omintakeisia toimintatapoja suosivan papin, joka hallitsee manausrituaalit. Yhdessä he käyvät yhteistuumin taisteluun pelottavia ja demonisia riivaajia vastaan, jotka terrorisoivat heidän kotikaupunkiaan.

Scott Derricksonin ohjaama elokuvan pääosissa nähdään Eric Bana, Edgar Ramírez ja Olivia Munn.

Elokuvan traileri (Huom. K16)

 

 

The Salvation

The Salvation

THE SALVATION
(Suomen ensi-illassa 25.7. Joensuussa)

Kristian Levringin täysiverisessä westernissä THE SALVATION eletään vuoden 1870 Amerikassa. Rauhallinen, tanskalaissyntyinen uudisasukas Jon (Mads Mikkelsen) saa vuosien odotuksen jälkeen mantereelle myös vaimonsa ja poikansa, mutta jo matkalla asemalta kotitilalle Jonin perhe joutuu silmittömän rikoksen kohteeksi. Vaimo ja poika tapetaan ja surun murtama mies kostaa vääryyden samalla mitalla. Kostotoimenpiteet sytyttävät pahamaineisen Delaruen (Jeffrey Dean Morgan) jengin vihan ja Jon on veljensä Peterin (Mikael Persbrandt) kanssa kaksin voimakasta, keinoja kaihtamatonta ja kostonhimoista vihollista vastaan. Jonin vaihtoehdoiksi jää joko paeta tai laittaa koko korruptoituneen Black Creekin kaupungin järjestys uuteen uskoon.

Elokuvan pääosissa nähdään Mads Mikkelsen, Eva Green, Mikael Persbrandt, jalkapallolegenda Eric Cantona, Douglas Henshall, Michael Raymond-James, Jeffrey Dean Morgan ja Jonathan Pryce.

Elokuvan traileri.
 

Monty Python Live (mostly)

Monty Python Live (mostly) 

 

MONTY PYTHON LIVE (mostly)
(Encore 30.7. Joensuussa)


Monty Python esiintyi viimeistä kertaa yhdessä sunnuntaina 20. heinäkuuta ja tämä MONTY PYTHON LIVE (MOSTLY) –show esitetään nauhoitettuna uusintana keskiviikkona 30. heinäkuuta.

Oikeutetusti Monty Python -ryhmän jäsenet lukeutuvat maailman parhaiden koomikoiden joukkoon, sillä he ovat vaikuttaneet jo useampaan sukupolveen ja mullistaneet käsitteen komedia. John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones ja Michael Palin esittävät Monty Pythonin hittejä uudenaikaisilla, ajankohtaisilla ja tietenkin pythonesque-piirteillä höystettynä.

Huom. Esitys on englanninkielinen ja siinä on osittain englanninkielinen tekstitys.

Elokuvan traileri.

 

 
 
 ANNA LAHJAKSI ELÄMYS- ELOKUVALAHJAKORTTI!

Muista ystävääsi ja tuttavaasi mukavalla lahjalla- elokuvalahjakortilla.
Elokuvalahjakortti käy kaikissa teattereissamme kaikissa näytöksissä ja
on voimassa 6 kuukautta. Teemme aina yhden lahjakortin/ yksi elokuvakäynti. Voit ottaa haluamasi määrän lahjakortteja.
Elokuvalahjakortit myynnissä elokuvateattereiden lippukassoilla ja lisäksi Savonlinnassa kahvila HerkkuPekassa (Olavinkatu 53, myynti vain käteisellä), Iisalmessa kahvila-konditoria Keisarin Korvapuustissa (Savonkatu 19, myynti vain käteisellä), Varkaudessa Vaihtostoressa (Kauppakatu 32, myynti vain käteisellä),  ja Kiteellä Sisustuskahvila Wilhelmiinassa (Kiteentie 5, myynti vain käteisellä).

Voit tiedustella lahjakorteista myös Savon Kinojen toimistolta.
Soita puh: 013- 285 762 tai ota yhteyttä
Yhteydenotto-sivun kautta.

 
 
.