IisalmiJoensuuJämsäKiteeSavonlinnaSuonenjokiVarkaus

Labyrintti


TIEDOTTEET
16.10.2014
BOKSITROLLIT-KISA PÄÄTTYNYT
14.10.2014
KINO LOKAKUU TAPIOSSA 23.- 24.10.
14.10.2014
KAUHUYÖ 24.10. SAVONLINNASSA, IISALMESSA, VARKAUDESSA JA KITEELLÄ

Klikkaa ja lue lisää!

  

 
Oopperat & baletit - klikkaa!
 
 

  
 
Lumiauramies
OSALLISTU
LUMIAURAMIES
 -KILPAILUUN!
 

 


Hopeatäht

 
 


 
 

 
Klikkaa ja lue lisää!


Sarjalippu

S A R J A L I P P U
myynnissä Joensuussa, Iisalmessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Kiteellä!

Nyt myynnissä myös OOPPERASARJALIPPU! 

 
LIITY POSTITUSLISTALLEMME!
SAAT JATKOSSA
SAVON KINOT OY:N
TIEDOTTEITA OHJELMISTOSTA!

 

Leffakortti

LEFFAKORTTI


 

 

Ensi-illassa

Labyrintti

Labyrintti

LABYRINTTI
(Suomen ensi-ilta 24.10. Joensuussa, Savonlinnassa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Kiteellä)

James Dashnerin nuorten romaaniin perustuva toimintaseikkailu LABYRINTTI sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan, jossa Thomas herää muistinsa menettäneenä valtavan labyrintin vankina. Hän ei ole kuitenkaan yksin, vaan labyrinttiin on suljettu joukko muitakin nuoria. Yhdessä he ryhtyvät selvittämään, kuka heidät vangitsi ja miksi. Samalla Thomas ja muut ”juoksijat” yrittävät keksiä keinon päästä pakoon.

Elokuvan on ohjannut Wes Ball ja pääosia esittävät Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter, Kaya Scodelario ja Patricia Clarkson.

Elokuvan traileri.


Seitsemän sietämättömän pitkää päivää

Seitsemän sietämättömän pitkää päivää

SEITSEMÄN SIETÄMÄTTÖMÄN PITKÄÄ PÄIVÄÄ
(Suomen ensi-ilta 24.10. Joensuussa)

 

Elokuva perustuu Jonathan Tropperin taiturimaisesti tragediaa ja komediaa yhdistävään romaaniin “Seitsemän sietämättömän pitkää päivää”.

Neljä elämän kolhimaa sisarusta joutuu isänsä kuoltua palaamaan lapsuudenkotiinsa viikoksi. Saman katon alle majoittuvat luonnollisesti myös perheen äiti ja sekava valikoima puolisoita ja exiä. Kun nykyiset suhdekoukerot ja vanhat perhesuhteet törmäävät on luvassa kaaosta, sydänsuruja ja huumoria. Vain perhe voi ajaa meidät hulluuden partaalle, samalla kun se muistuttaa meitä siitä, millaisia olemme pohjimmiltamme - ja parhaimmillamme.

Elokuvan pääosissa nähdään Jason Bateman, Tina Fey, Adam Driver, Rose Byrne, Kathryn Hahn, Corey Stoll, Abigail Breslin, Dax Shepard ja Jane Fonda.

Elokuvan traileri.

Niin se käy

Niin se käy

NIIN SE KÄY
(Suomen ensi-ilta 24.10. Joensuussa!)


Michael Douglas ja Diane Keaton näyttelevät ensimmäistä kertaa yhdessä komediassa. Kiinteistövälittäjä Oren Little (Michael Douglas) on häikäilemätön vanhan koulun bisnesmies, jota kukaan ei voi sietää - mutta siitä Oren vähät välittää. Edes hyväsydäminen naapuri Leah (Diane Keaton) ei kestä miehen kukkoilua, mutta kun Oren joutuu yllättäen huolehtimaan 9-vuotiaasta pojantyttärestään, Leah päätyy kuitenkin tarjoamaan apuaan. Vähä vähältä kivisydämisen Orenin pinnan alta paljastuu inhimillisempiä piirteitä. Molemmat saavat huomata, että rakkaus voi yllättää kun sitä vähiten odottaa.

Romanttisen komedian on ohjannut Rob Reiner (Kun Harry tapasi Sallyn).

Elokuvan traileri.

John Wick

John Wick

JOHN WICK
(Suomen ensi-ilta 24.10. Joensuussa!)


Keanu Reeves on John Wick, palkkatappajan uran taakseen jättänyt mies. Lankoja vanhaan elämään on kuitenkin vaikea katkaista. Wick joutuu sietämään roistojen uhkauksia, jotka lopulta konkretisoituvat teoiksi. Nilkit vahingoittavat Wickin silmäteriä, upeaa autoa ja edesmenneen vaimon lahjoittamaa koiranpentua. Mutta roistoilla ei ole aavistustakaan, kuka heillä on vastassaan...

Helvetti pääsee valloilleen, kun Wick tarttuu vielä kerran aseeseen. Vastassa on vanha ystävä – ja liossa on sankarin oma henki.

Chad Stahelskin ohjaamassa toimintaelokuvassa nähdään myös Willem Dafoe, Adrianne Palicki, Bridget Moynahan, Bridget Regan, Ian McShane, Jason Isaacs ja Michael Nyqvist.

Elokuvan traileri.


 
 
Prinsessa Kaguyan taru

Prinsessa Kaguyan taru

PRINSESSA KAGUYAN TARU
(Suomen ensi-ilta 24.10. Joensuussa!)


Prinsessa Kaguyan taru on uusi elokuva Studio Ghibliltä. Lumoavan kaunis teos on ohjaajansa ja Studio Ghiblin perustajan, Isao Takahatan vuosikymmenten suunnittelun tulos.

Pieni tyttö löytyy bambunverson sisältä ja kasvaa erityslaatuiseksi nuoreksi naiseksi bambunleikkaajan ja tämän vaimon huomassa. Kaikki maaseudulta suureen kaupunkiin lumoutuvat tytöstä ja pian hänellä onkin viisi uljasta kosijaa. Tytön on kuitenkin kohdattava kohtalonsa.

Elokuva esitetään alkuperäiskielellä japaniksi suomenkielisin tekstein.

Elokuvan traileri.
 
 
 
Lumiauramies


LUMIAURAMIES
(Suomen ensi-ilta & matinea 
24.10. Joensuussa!)

Hilpeän fargomaisen rikoskomedian pääosassa nähdään Stellan Skarsgård.

"Nils Dickman (Skarsgård) on lumiauramies, jonka työ on pitää jylhän vuoriston päätiet auki. Kiitoksena tärkeästä työstä mies on juuri valittu paikkakunnan Vuoden kansalaiseksi. Kun Nilsin poika tapetaan jostain mitä hän ei tehnyt, alkaa mies janota kostoa. Ja oikeutta. Nilsin kostoretki käynnistää sodan kahden gangsteripomon
vegaani Kreivin ja serbi Papan välille. Veritaistelun voittaminen ei ole helppoa pohjoisessa hyvinvointivaltiossa. Nilsillä on kuitenkin kolme tekijää puolellansa: raskas tiekalusto, aloittelijan tuuri ja tonnikaupalla hyvinvointivaltion lunta. "

Hans Petter Molandin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Stellan Skarsgård, Bruno Ganz, Pål Sverre Hagen, Jakob Oftebro ja Birgitte Hjort Sørensen.

Elokuvan traileri.

 
 ANNA LAHJAKSI ELÄMYS- ELOKUVALAHJAKORTTI!

Muista ystävääsi ja tuttavaasi mukavalla lahjalla- elokuvalahjakortilla.
Elokuvalahjakortti käy kaikissa teattereissamme kaikissa näytöksissä ja
on voimassa 6 kuukautta. Teemme aina yhden lahjakortin/ yksi elokuvakäynti. Voit ottaa haluamasi määrän lahjakortteja.
Elokuvalahjakortit myynnissä elokuvateattereiden lippukassoilla ja lisäksi Savonlinnassa kahvila HerkkuPekassa (Olavinkatu 53, myynti vain käteisellä), Varkaudessa Vaihtostoressa (Kauppakatu 32, myynti vain käteisellä),  ja Kiteellä Sisustuskahvila Wilhelmiinassa (Kiteentie 5, myynti vain käteisellä).

Voit tiedustella lahjakorteista myös Savon Kinojen toimistolta.
Soita puh: 013- 285 762 tai ota yhteyttä
Yhteydenotto-sivun kautta.

 
 
.