IisalmiJoensuuJämsäKiteeSavonlinnaSuonenjokiVarkaus

Labyrintti


TIEDOTTEET
16.10.2014
BOKSITROLLIT-KISA PÄÄTTYNYT
14.10.2014
KINO LOKAKUU TAPIOSSA 23.- 24.10.
14.10.2014
KAUHUYÖ 24.10. SAVONLINNASSA, IISALMESSA, VARKAUDESSA JA KITEELLÄ

Klikkaa ja lue lisää!

  

 
Oopperat & baletit - klikkaa!
 
 

  
 
Lumiauramies
OSALLISTU
LUMIAURAMIES
 -KILPAILUUN!
 

 


Hopeatäht

 
 


 
 

 
Klikkaa ja lue lisää!


Sarjalippu

S A R J A L I P P U
myynnissä Joensuussa, Iisalmessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Kiteellä!

Nyt myynnissä myös OOPPERASARJALIPPU! 

 
LIITY POSTITUSLISTALLEMME!
SAAT JATKOSSA
SAVON KINOT OY:N
TIEDOTTEITA OHJELMISTOSTA!

 

Leffakortti

LEFFAKORTTI


 

  

 

Huomioithan päivämäärät!

Elokuvaviikko alkaa perjantaina ja päättyy torstaina. Seuraavan viikon esitysajat löydät välilehdeltä Ensi viikko
(tiedot päivitetään tiistaina illalla).
Huom! Jos avatessasi ohjelmistosivun esiin tulee vanhentunut ohjelmisto, päivitä sivu manuaalisesti (esim. painamalla F5- näppäintä). Vanhentunut sivu on todennäköisesti jäänyt koneesi välimuistiin ja aiheuttaa tämän ongelman.


  

Tapion lippukassa aukeaa
24.-30.10.2014: 
Pe 14.00, la 13.00, su 12.00 ja ma-to 14.00
Huom! Lippukassoilla on ruuhkaa, käythän ostamassa lippusi hyvissä ajoin! Ennakkoon varatut liput on lunastettava viimeistään tuntia ennen näytöksen alkua!

Arkipäivisin klo 9.00- 16.00 Tapion puhelut (p. 013-122 238) ohjautuvat Savon Kinojen toimistolle, iltaisin ja viikonloppuisin puheluihin vastataan Tapion lippukassalla. Pyrithän varaamaan/ostamaan lippusi arkipäivisin, sillä iltaisin ja viikonloppuisin kassoilla on usein ruuhkaa.

JOENSUUN ELOKUVAT 24.-30.10.2014 

Tapio 1 

Muumit Rivieralla

Muumit Rivieralla
(3. viikko!)


Esitysajat:
Pe 15.45
La 13.45 ja 15.45
Su 13.15 ja 15.15
Ma ja ti ei es.
Ke ja to 17.30

Esityksen kesto:
1h 15 min
Liput: 8,5 €, pe liput 7,5 €
Teatteri: Tapio 1

Tove Janssonin piirtämät originaalit suomalaiset sarjakuvat heräävät henkiin valkokankaalla kaikenikäisille katsojille sopivassa animaatiossa MUUMIT RIVIERALLA.

Niiskuneiti on haikaillut pääsevänsä matkoille, niinpä Muumit, Niiskuneiti ja Pikku Myy päättävät lähteä seikkailulle merelle. Myrskyn jälkeinen taifuuni lennättää heidän pienen purjeveneensä Rivieralle, missä he päätyvät Le Grandin kuninkaalliseen sviittiin.

Muumipappa alkaa käyttää nimeä de Muumi ja pääsee piireihin. Niiskuneiti on imarreltu kosmopoliitin playboyn liehittelystä. Pinnallista elämänmenoa vierastava Muumimamma muuttaa mustasukkaisuuden kourissa kamppailevan Muumin kanssa asumaan perheen vanhan veneen alle. Ensimmäistä kertaa perheen yhtenäisyys on vaakalaudalla. Xavier Picardin ohjaama animaatio on suomeksi puhuttu, ääninä mm. Maria Sid, Alma Pöysti, Kris Gummerus, Mats Långbacka ja Carl Kristian Rundman.

Elokuvan traileri.

 

Mielensäpahoittaja

Mielensäpahoittaja
(8. viikko!)


Esitysajat:
Pe 17.45 (Tapio 1)
La 16.30 (Tapio 2) ja 17.45 (Tapio 1)
Su 14.15 (Tapio 2) ja 17.15 (Tapio 1)
Ma ja ti 17.15 (Tapio 1)
Ke 18.00 (Tapio 2)
To 14.30 (Tapio 1) ja 18.00 (Tapio 2)

Esityksen kesto:
1 h 45 min
Liput: 10 €, to 14.30 liput 7,5 €
Teatteri: Tapio 1/2

Siinä on mukana värit ja ääni. Sen ovat atk-koneillaan kirjoittaneet lättähattujen suosikit ohjailija Dome Karukoski ja kirjailija Tuomas Kyrö. Kyllä ovat minulle vieraita nimiä. Itseäni näyttelee Litjan Antti, hänestä olen aina enemmän pitänyt kun ei ole mikään tyhjännauraja.

Minustahan se kertoo. Kahdeksankymmentä olen jo täyttänyt ja aina kotonani asunut. Verkot pitää katsoa, perunat nostaa ja hommat hoitaa. Puhumattomuudella Sysi-Suomessa on aina pärjätty. Mutta sitten loukkaan jalkani ja joudun lähtemään pääkaupunkiin muka johonkin vysioperatiaan. Taksipirssin kyydissä viedään sinne missä on raitiovaunuja eikä kukaan käytä päähinettä. Poikani jää kotiin, koska jonkun käytävä syöttämässä emäntä. Hänellä on herra Alshaimerin tauti ja sen takia joutui Kuusikodin vuodeosastolle. Isoa taloa joudun nykyään asumaan yksin. Meitin poikaa näyttelee semmoinen kuin Iikka Forss. Kyllä en tiedä kumpi siinä on etunimi ja kumpi sukunimi.

Minun pitää mennä ensin miniän tykö. Kovasti on tämä Mari Perankoski niin kuin miniän pitää olla. Se pelkää minua ja minä vähän häntä. Enemmän on hänessä nättiä näköä kuin työihmisen näköä. Kyllä en löydä viikonlopun aikana miniän kanssa yhteistä kieltä. Olen tottunut syömään eläimen kieltä ja miniä on enemmänkin opiskellut kieliä. Kuten esimerkiksi neuvostoliittoa.

Paljon on pääkaupungissa toisella tavalla kuin kotona. Emännät käyvät töissä ja isännät koulussa. Ihmisiä ja liesiä hipaistaan eikä naksautella tai kolauteta niin kuin minun maailmassani. Mutta talon ulkopuolella on hommat tekemättä. Rännit pitää putsia, välikaivo tyhjentää ja kyllä tarvitsee miniä apua tärkeässä neuvottelussa venäläisten kanssa. Koetan näyttää kuinka asiat tehtiin silloin kun kaikki oli hyvin. Nimittäin vuonna viisikymmentä ja kolme. Ei onnistu, tulee ongelmia ihmisten välille. Ja kansakuntien välille. Ja puun ja Voortti Eskortin välille.

Elokuvan traileri.

 

Labyrintti

Labyrintti
(Suomen ensi-ilta)


Esitysajat:
Pe ja la 20.00
Su-to 19.30

Esityksen kesto:
1 h 55 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 1

James Dashnerin nuorten romaaniin perustuva toimintaseikkailu LABYRINTTI sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan, jossa Thomas herää muistinsa menettäneenä valtavan labyrintin vankina. Hän ei ole kuitenkaan yksin, vaan labyrinttiin on suljettu joukko muitakin nuoria. Yhdessä he ryhtyvät selvittämään, kuka heidät vangitsi ja miksi. Samalla Thomas ja muut ”juoksijat” yrittävät keksiä keinon päästä pakoon.

Elokuvan on ohjannut Wes Ball ja pääosia esittävät Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter, Kaya Scodelario ja Patricia Clarkson.

Elokuvan traileri.

 


Tapio 2

Seitsemän sietämättömän pitkää päivää

Seitsemän sietämättömän pitkää päivää (Suomen ensi-ilta)


Esitysajat:
Pe-su 18.45
Ma ja ti 19.00
Ke ja to ei es

Esityksen kesto:
1 h 45 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 2

Elokuva perustuu Jonathan Tropperin taiturimaisesti tragediaa ja komediaa yhdistävään romaaniin “Seitsemän sietämättömän pitkää päivää”.

Neljä elämän kolhimaa sisarusta joutuu isänsä kuoltua palaamaan lapsuudenkotiinsa viikoksi. Saman katon alle majoittuvat luonnollisesti myös perheen äiti ja sekava valikoima puolisoita ja exiä. Kun nykyiset suhdekoukerot ja vanhat perhesuhteet törmäävät on luvassa kaaosta, sydänsuruja ja huumoria. Vain perhe voi ajaa meidät hulluuden partaalle, samalla kun se muistuttaa meitä siitä, millaisia olemme pohjimmiltamme - ja parhaimmillamme.

Elokuvan pääosissa nähdään Jason Bateman, Tina Fey, Adam Driver, Rose Byrne, Kathryn Hahn, Corey Stoll, Abigail Breslin, Dax Shepard ja Jane Fonda.

Elokuvan traileri.

 

Dracula Untold

Dracula Untold
(2. viikko!)


Esitysajat:
Pe ja la 21.00
Su-ti ei es.
Ke ja to 20.15

Esityksen kesto:
1h 35 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 2

Fantasiaa, draamaa ja toimintaa yhdistelevä eeppinen toimintaseikkailu DRACULA UNTOLD on näyttävä tarina miehestä, josta tuli Dracula.

Vlad on joutunut käymään läpi karmivan lapsuuden. Hänestä koulutettiin julma ja tunteeton taistelija, joka kylvi kauhua seivästämällä vihollisensa. Nyt hän haluaa vain elää rauhassa perheensä ja kansansa kanssa. Tämän kaiken kuitenkin rikkoo jo vanha, unohdettu perinne, mikä velvoittaa hänet luovuttamaan oman poikansa ja tuhat muuta nuorta poikaa Mehmedin armeijaan. Vastustaakseen tätä Vlad joutuu kääntymään äärimmäisen vaihtoehdon puoleen ja pyytämään pimeyden voimat puolelleen.

Elokuvan on ohjannut Gary Shore ja pääosaa näyttelee Luke Evans Muissa rooleissa nähdään Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh ja Samantha Barks.

Elokuvan traileri.

 

Viiru ja Pesonen: Pikkukepposia ja suurta ystävyyttä

Viiru ja Pesonen: Pikkukepposia ja suurta ystävyyttä
(7. viikko- kiirehdi!)


Esitysajat:
La 14.30

Esityksen kesto:
1h 30 min
Liput: 8,50 €
Teatteri: Tapio 2

Ukko Pesonen asuu pienessä punaisessa mökissä ja hänen päivänsä kuluvat mukavasti halkoja hakatessa, nikkaroidessa, keksintöjä tehdessä ja kanoja hoitaessa.

Oikeastaan hänellä on kaikkea, mitä hän voisi elämältään toivoa. Vaikka kyllähän Pesonenkin tuntee joskus olonsa hieman yksinäiseksi. Eräänä päivänä hänen huolehtivainen naapurinsa rouva Anttonen tuo Pesoselle pienen kissanpennun, jotta vanhalla miehellä olisi edes jotain seuraa. Pesonen antaa kissanpojalle nimen Viiru ja kasvattaa sitä hellästi kotonaan. Kun Viiru alkaa yht’äkkiä eräänä päivänä puhua, onnesta tulee täydellistä, ja näistä kahdesta tulee erottamattomat ystävät.

Naapuri Kosonen seuraa miehen ja kissan ystävyyttä hieman häkeltyneenä ja pitää Pesosta tärähtäneenä. Kososella on kuitenkin muitakin murheita – hänen kukkonsa ei nimittäin lopeta kiekumista. Ennenkuin äänekäs kukko joutuu pataan, rientää rouva Anttonen onneksi hätiin ja pyytää hyväsydämistä Pesosta pelastamaan kukon ottamalla sen hoitoonsa. Kiltti Pesonen suostuu auttamaan ja pian niin Pesonen kuin hänen kanansakin ovat innoissaan kanalan uudesta asukkaasta. Mutta Viiru on surullinen ja tuntee olonsa syrjäytetyksi, kun kukko varastaa kaikkien huomion. Pieni kissa pelkää menettävänsä parhaan ja ainoan ystävänsä...

Elokuvan traileri.

 

Vadelmavenepakolainen

Vadelmavenepakolainen
(4. viikko - kiirehdi!)


Esitysajat:
Su 16.30
Ti 16.45
To 15.45

Esityksen kesto:
1 h 35 min
Liput: 10 €, ti ja to 7,5 €
Teatteri: Tapio 2

Elokuvassa VADELMAVENEPAKOLAINEN Mikko Virtanen tuntee itsensä ruotsalaiseksi mieheksi, joka on pakotettu suomalaisen miehen ruumiiseen. Kuin vastauksena rukouksiinsa Mikko kohtaa ruotsalaisen Mikael Anderssonin, joka on valmis luovuttamaan henkilöllisyytensä Mikolle.


Mikko matkustaa kohti paratiisinomaista Tukholmaa uuden, unelmiensa identiteetin turvin. Hänestä on tullut ruotsalainen psykologi Mikael Andersson, joka on viettänyt huolettomia lapsuuspäiviä idyllisellä Käringöllä ja jonka äitiä Gretaa hoidetaan tukholmalaisessa vanhainkodissa. Mutkia matkaan aiheuttaa ainoastaan Mikaelin sisko Maria, josta Mikko ei tiennyt mitään. Saako Mikon elämä täyttymyksensä Ruotsissa vai nostaako suomalaisuus väkisin päätään?


Elokuva perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen romaaniin ja sen on ohjannut Leif Lindblom. Pääosissa nähdään Jonas Karlsson, Josephine Bornebusch, Frida Hallgren, Jarmo Mäkinen, Armi Toivanen, Tommi Korpela, Kari-Pekka Toivonen ja Elina Knihtilä.

Elokuvan traileri.
 


Tapio 3
Niin se käy

Niin se käy
(Suomen ensi-ilta!)


Esitysajat:
Pe ja la 17.15
Su ja ma 18.00
Ti 16.15
Ke ei es.
To 15.00

Esityksen kesto:
1 h 35 min
Liput: 10 €, ti ja to 7,5 €
Teatteri: Tapio 3

Michael Douglas ja Diane Keaton näyttelevät ensimmäistä kertaa yhdessä komediassa. Kiinteistövälittäjä Oren Little (Michael Douglas) on häikäilemätön vanhan koulun bisnesmies, jota kukaan ei voi sietää - mutta siitä Oren vähät välittää. Edes hyväsydäminen naapuri Leah (Diane Keaton) ei kestä miehen kukkoilua, mutta kun Oren joutuu yllättäen huolehtimaan 9-vuotiaasta pojantyttärestään, Leah päätyy kuitenkin tarjoamaan apuaan. Vähä vähältä kivisydämisen Orenin pinnan alta paljastuu inhimillisempiä piirteitä. Molemmat saavat huomata, että rakkaus voi yllättää kun sitä vähiten odottaa.

Romanttisen komedian on ohjannut Rob Reiner (Kun Harry tapasi Sallyn).

Elokuvan traileri.

 

John Wick

John Wick
(Suomen ensi-ilta -
vain nämä esitykset)


Esitysajat:
Pe ja la 19.30
Su ja ma 20.00
Ti ei es.
Ke 19.00
To 17.00

Esityksen kesto:
1 h 40 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 3

Keanu Reeves on John Wick, palkkatappajan uran taakseen jättänyt mies. Lankoja vanhaan elämään on kuitenkin vaikea katkaista. Wick joutuu sietämään roistojen uhkauksia, jotka lopulta konkretisoituvat teoiksi. Nilkit vahingoittavat Wickin silmäteriä, upeaa autoa ja edesmenneen vaimon lahjoittamaa koiranpentua. Mutta roistoilla ei ole aavistustakaan, kuka heillä on vastassaan...

Helvetti pääsee valloilleen, kun Wick tarttuu vielä kerran aseeseen. Vastassa on vanha ystävä – ja liossa on sankarin oma henki.

Chad Stahelskin ohjaamassa toimintaelokuvassa nähdään myös Willem Dafoe, Adrianne Palicki, Bridget Moynahan, Bridget Regan, Ian McShane, Jason Isaacs ja Michael Nyqvist.

Elokuvan traileri.

 

Annabelle

Annabelle
(vielä nämä esitykset!)


Esitysajat:
Pe ja la 21.30
To 19.00

Esityksen kesto:
1h 40 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 3

John Form on löytänyt täydellisen lahjan raskaanaolevalle Mia-vaimolleen – kauniin ja harvinaisen Annabelle-nuken puhtaanvalkoisessa häämekossaan. Lahjan tuoma ilo ei kuitenkaan kestä kauan, sillä Annabellen myötä perheen päälle näyttää laskeutuvan kirous...

Hyytävän ANNABELLE –kauhuelokuvan pääosissa nähdään Annabelle Wallis, Ward Horton, Tony Amendola, Alfre Woodard, Kerry O'Malley, Brian Howe, Eric Ladin, Ivar Brogger. Elokuvan on ohjannut John R. Leonetti.

Elokuvan traileri.

 

Boksitrollit 3D

Boksitrollit 3D
(6. viikko -kiirehdi!)


Esitysajat:
3D-versio, suomeksi puhuttu:
La 15.00
Su 12.30

Esityksen kesto:
1h 35 min
Liput: 10,50 €
Teatteri: Tapio 3

Animaatioelokuva BOKSITROLLIT on huumorilla höystetty satuseikkailu pienistä otuksista, joilla on kanttia! Juustingin kaupungin asukkaat ovat ylpeää väkeä – ja aivan hulluina maailman haisevimpiin ja herkullisiin juustoihin. Kaupungin katujen alla majailevat pelätyt boksitrollit, jotka pukeutuvat pahvilaatikoihin ja varastelevat tarinoiden mukaan kaupunkilaisten kalleimpia asioita: lapsia ja juustoja. Näin kerrotaan, mutta todellisuudessa boksitrollit ovatkin erittäin leppoisaa ja hauskaa porukkaa.

Kun ilkeä tuholaistorjuja Sieppo alkaa jahdata boksitrolleja päästäkseen juustoseurapiireihin, otukset ovat pulassa. Hurja seikkailu on valmis alkamaan!

Suomeksi puhutun version ääninä: Erik Carlson, Heljä Heikkinen, Markus Bäckman, Carl-Kristian Rundman, Teuvo Matala, Stan Saanila, Riku Nieminen, Antti Pääkkönen, Katja Aakkula, Juhani Rajalin ja Jarmo Mäkinen.

Elokuvan traileri.

 

Boyhood

Boyhood
(3. viikko- kiirehdi!)


Esitysajat:
Su 14.45
Ti 18.30

Esityksen kesto:
2h 45 min
Liput: 10,50 €
Teatteri: Tapio 3

Richard Linklaterin (Rakkautta ennen aamua) uutuuselokuva Boyhood on elämänmakuinen kasvutarina, joka seuraa Masonin (Ellar Coltrane) varttumista pojasta nuoreksi mieheksi. Ajan kulun voi aistia valkokankaalla ainutlaatuisella tavalla, sillä elokuvaa on kuvattu 12 vuoden ajan (2002-2013) samojen näyttelijöiden kanssa.

6-vuotiaan Masonin elämässä on tapahtumassa suuria ja hämmentäviä muutoksia: hänen yksinhuoltajaäitinsä Olivia (Patricia Arquette) on päättänyt, että perhe, johon kuuluu myös isosisko Samantha (Lorelei Linklater), muuttaa toiseen kaupunkiin. Samaan aikaan hänen pitkään Alaskassa asunut isänsä (Ethan Hawke) tekee yllättäen paluun lasten elämään.

Boyhood seuraa Masonin elämän käännekohtia yli vuosikymmenen ajan. Poikavuosiin jättävät jälkensä niin vanhemmat, vanhempien uudet puolisot, tytöt, opettajat, pomot, vaaranpaikat, intohimot kuin luovat pyrkimyksetkin. Kaiken keskellä Masonin on löydettävä oma tiensä itse.

Elokuvan traileri.

 


Tapio 4
Lumiauramies

Lumiauramies
(Suomen ensi-ilta & matinea)


Esitysajat:
Pe 19.00
La 13.30
Su 15.45
Ma ja ti 16.00
Ke 19.45
To 16.00

Esityksen kesto:
2 h
Liput: 8,5 €, ma, ti ja to 7,5 €
Teatteri: Tapio 4

Hilpeän fargomaisen rikoskomedian pääosassa nähdään Stellan Skarsgård.

"Nils Dickman (Skarsgård) on lumiauramies, jonka työ on pitää jylhän vuoriston päätiet auki. Kiitoksena tärkeästä työstä mies on juuri valittu paikkakunnan Vuoden kansalaiseksi. Kun Nilsin poika tapetaan jostain mitä hän ei tehnyt, alkaa mies janota kostoa. Ja oikeutta. Nilsin kostoretki käynnistää sodan kahden gangsteripomon
vegaani Kreivin ja serbi Papan välille. Veritaistelun voittaminen ei ole helppoa pohjoisessa hyvinvointivaltiossa. Nilsillä on kuitenkin kolme tekijää puolellansa: raskas tiekalusto, aloittelijan tuuri ja tonnikaupalla hyvinvointivaltion lunta. "

Hans Petter Molandin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Stellan Skarsgård, Bruno Ganz, Pål Sverre Hagen, Jakob Oftebro ja Birgitte Hjort Sørensen.

Elokuvan traileri.

 

Prinsessa Kaguyan taru

Prinsessa Kaguyan taru
(Suomen ensi-ilta!)


Esitysajat:
Pe 16.15
La ja su 18.15
Ma ja ti 18.30
Ke ja to ei es.

Esityksen kesto:
2 h 20 min
Liput: 10 €, pe 7,5 €
Teatteri: Tapio 4

Prinsessa Kaguyan taru on uusi elokuva Studio Ghibliltä. Lumoavan kaunis teos on ohjaajansa ja Studio Ghiblin perustajan, Isao Takahatan vuosikymmenten suunnittelun tulos.

Pieni tyttö löytyy bambunverson sisältä ja kasvaa erityslaatuiseksi nuoreksi naiseksi bambunleikkaajan ja tämän vaimon huomassa. Kaikki maaseudulta suureen kaupunkiin lumoutuvat tytöstä ja pian hänellä onkin viisi uljasta kosijaa. Tytön on kuitenkin kohdattava kohtalonsa.

Elokuva esitetään alkuperäiskielellä japaniksi suomenkielisin tekstein.

Elokuvan traileri.

 

Valekytät

Valekytät
(3. ja viimeinen viikonloppu!)


Esitysajat:
Pe ja la 21.30

Esityksen kesto:
1h 45 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 4

Valekytät on kyttäkaksikko-elokuvien aatelia – paitsi että kumpikaan kaksikosta ei ole kyttä! Kun kaksi kaverusta pukeutuu poliiseiksi naamiaisiin, tulee heistä koko naapuruston idoleita. Mutta kun nämä vasta palvelukseen astuneet ”sankarit” sekaantuvat oikeiden gangstereiden ja korruptoiuneiden etsivien verkkoon, he joutuvat laittamaan valevirkamerkkinsä peliin tosissaan.

Pääosissa: Damon Wayans Jr., Nina Dobrev, Jake Johnson ja Angela Kerecz.

Elokuvan traileri.

 

Gone Girl

Gone Girl
(4. viikko- kiirehdi!)


Esitysajat:
Su 12.45
To 18.30

Esityksen kesto:
2h 30 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 4

GONE GIRL on David Fincherin (mm. GIRL WITH THE DRAGON TATTOO, FIGHT CLUB) ohjaama elokuva Gillian Flynnin menestysjännäristä “Kiltti tyttö”, joka on paitsi kylmäävä trilleri myös ironinen ja viiltävä kuvaus nykyaikaisesta avioliitosta.

Kuinka hyvin tunnet puolisosi?

Nick Dunne (Ben Affleck) ilmoittaa viidentenä hääpäivänään kauniin vaimonsa Amyn (Rosamund Pike) kadonneen. Poliisin ja jatkuvasti kasvavan mediahuomion puristuksissa Nickin rakentama kuva auvoisesta avioliitosta alkaa rakoilla. Pian hänen lukuisat valheensa ja outo käytöksensä saavat kaikki kysymään saman synkän kysymyksen: tappoiko Nick Dunne vaimonsa?

Elokuvan traileri.