IisalmiJoensuuJämsäKiteeSavonlinnaSuonenjokiVarkaus

Viiru ja Pesonen: Pikkukepposia ja suurta ystävyyttä


TIEDOTTEET
3.9.2014
POHJOISMAIDEN NEUVOSTON ELOKUVAPALKINTO 2014
23.7.2014

ONE DIRECTION -KONSERTTIELOKUVA TAPIOON

19.6.2014
MILJOONA TAPAA KUOLLA LÄNNESSÄ - KILPAILU PÄÄTTYNYT

Oopperat & baletit - klikkaa!

 
 

  
 
OSALLISTU
BOKSITROLLIT
 -KILPAILUUN!
 

 


Hopeatäht

 
 


 
 

 
Klikkaa ja lue lisää!


Sarjalippu

S A R J A L I P P U
myynnissä Joensuussa, Iisalmessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Kiteellä!

Nyt myynnissä myös OOPPERASARJALIPPU! 

 
LIITY POSTITUSLISTALLEMME!
SAAT JATKOSSA
SAVON KINOT OY:N
TIEDOTTEITA OHJELMISTOSTA!

 

Leffakortti

LEFFAKORTTI


 

  

Huomioithan päivämäärät!

Elokuvaviikko alkaa perjantaina ja päättyy torstaina. Seuraavan viikon esitysajat löydät välilehdeltä Ensi viikko
(tiedot päivitetään tiistaina illalla).
Huom! Jos avatessasi ohjelmistosivun esiin tulee vanhentunut ohjelmisto, päivitä sivu manuaalisesti (esim. painamalla F5- näppäintä). Vanhentunut sivu on todennäköisesti jäänyt koneesi välimuistiin ja aiheuttaa tämän ongelman.


  

Tapion lippukassa aukeaa
12.- 18.9.2014: 
Pe klo 14.00, La klo 12.30, Su 12.00, Ma-to klo 14.00
Huom! Lippukassoilla on ruuhkaa, käythän ostamassa lippusi hyvissä ajoin! Ennakkoon varatut liput on lunastettava viimeistään tuntia ennen näytöksen alkua!

Arkipäivisin klo 9.00- 16.00 Tapion puhelut (p. 013-122 238) ohjautuvat Savon Kinojen toimistolle, iltaisin ja viikonloppuisin puheluihin vastataan Tapion lippukassalla. Pyrithän varaamaan/ostamaan lippusi arkipäivisin, sillä iltaisin ja viikonloppuisin kassoilla on usein ruuhkaa.

JOENSUUN ELOKUVAT 12.- 18.9.2014 

 
Tapio 1     

Viiru ja Pesonen: Pikkukepposia ja suurta ystävyyttä (Suomen ensi-ilta!)


Esitysajat:
Pe ja la 16.45 (Tapio 1),
Su 13.00 (Tapio 2) ja 16.45 (Tapio 1),
Ma ja ti 17.45 (Tapio 2),
Ke ja to 17.00 (Tapio 1)

Esityksen kesto:
1h 30 min
Liput: 8,5 €, pe liput 7,5 €
Teatteri: Tapio 1/2

Ukko Pesonen asuu pienessä punaisessa mökissä ja hänen päivänsä kuluvat mukavasti halkoja hakatessa, nikkaroidessa, keksintöjä tehdessä ja kanoja hoitaessa.

Oikeastaan hänellä on kaikkea, mitä hän voisi elämältään toivoa. Vaikka kyllähän Pesonenkin tuntee joskus olonsa hieman yksinäiseksi. Eräänä päivänä hänen huolehtivainen naapurinsa rouva Anttonen tuo Pesoselle pienen kissanpennun, jotta vanhalla miehellä olisi edes jotain seuraa. Pesonen antaa kissanpojalle nimen Viiru ja kasvattaa sitä hellästi kotonaan. Kun Viiru alkaa yht’äkkiä eräänä päivänä puhua, onnesta tulee täydellistä, ja näistä kahdesta tulee erottamattomat ystävät.

Naapuri Kosonen seuraa miehen ja kissan ystävyyttä hieman häkeltyneenä ja pitää Pesosta tärähtäneenä. Kososella on kuitenkin muitakin murheita – hänen kukkonsa ei nimittäin lopeta kiekumista. Ennenkuin äänekäs kukko joutuu pataan, rientää rouva Anttonen onneksi hätiin ja pyytää hyväsydämistä Pesosta pelastamaan kukon ottamalla sen hoitoonsa. Kiltti Pesonen suostuu auttamaan ja pian niin Pesonen kuin hänen kanansakin ovat innoissaan kanalan uudesta asukkaasta. Mutta Viiru on surullinen ja tuntee olonsa syrjäytetyksi, kun kukko varastaa kaikkien huomion. Pieni kissa pelkää menettävänsä parhaan ja ainoan ystävänsä...

Elokuvan traileri: Viiru ja Pesonen

 


Mielensäpahoittaja (2. viikko!)


Esitysajat:
Pe 17.15 (Tapio 2) ja 19.00 (Tapio 1),
La ja su 14.15 (Tapio 1), 17.15 (Tapio 2) ja 19.00 (Tapio 1),
Ma ja ti 16.30 ja 19.00 (Tapio 1),
Ke ja to 15.45 (Tapio 2) ja 19.00 (Tapio 1)

Esityksen kesto:
1 h 45 min
Liput: 10 €, ma ja ti klo 16.30 ja ke ja to klo 15.45 liput 7,5 €
Teatteri: Tapio 1/2

Siinä on mukana värit ja ääni. Sen ovat atk-koneillaan kirjoittaneet lättähattujen suosikit ohjailija Dome Karukoski ja kirjailija Tuomas Kyrö. Kyllä ovat minulle vieraita nimiä. Itseäni näyttelee Litjan Antti, hänestä olen aina enemmän pitänyt kun ei ole mikään tyhjännauraja.

Minustahan se kertoo. Kahdeksankymmentä olen jo täyttänyt ja aina kotonani asunut. Verkot pitää katsoa, perunat nostaa ja hommat hoitaa. Puhumattomuudella Sysi-Suomessa on aina pärjätty. Mutta sitten loukkaan jalkani ja joudun lähtemään pääkaupunkiin muka johonkin vysioperatiaan. Taksipirssin kyydissä viedään sinne missä on raitiovaunuja eikä kukaan käytä päähinettä. Poikani jää kotiin, koska jonkun käytävä syöttämässä emäntä. Hänellä on herra Alshaimerin tauti ja sen takia joutui Kuusikodin vuodeosastolle. Isoa taloa joudun nykyään asumaan yksin. Meitin poikaa näyttelee semmoinen kuin Iikka Forss. Kyllä en tiedä kumpi siinä on etunimi ja kumpi sukunimi.

Minun pitää mennä ensin miniän tykö. Kovasti on tämä Mari Perankoski niin kuin miniän pitää olla. Se pelkää minua ja minä vähän häntä. Enemmän on hänessä nättiä näköä kuin työihmisen näköä. Kyllä en löydä viikonlopun aikana miniän kanssa yhteistä kieltä. Olen tottunut syömään eläimen kieltä ja miniä on enemmänkin opiskellut kieliä. Kuten esimerkiksi neuvostoliittoa.

Paljon on pääkaupungissa toisella tavalla kuin kotona. Emännät käyvät töissä ja isännät koulussa. Ihmisiä ja liesiä hipaistaan eikä naksautella tai kolauteta niin kuin minun maailmassani. Mutta talon ulkopuolella on hommat tekemättä. Rännit pitää putsia, välikaivo tyhjentää ja kyllä tarvitsee miniä apua tärkeässä neuvottelussa venäläisten kanssa. Koetan näyttää kuinka asiat tehtiin silloin kun kaikki oli hyvin. Nimittäin vuonna viisikymmentä ja kolme. Ei onnistu, tulee ongelmia ihmisten välille. Ja kansakuntien välille. Ja puun ja Voortti Eskortin välille.

Elokuvan traileri: Mielensäpahoittaja


 

Tapio 2

Lentsikat 2: Pelastajat 2D (8. ja viimeinen vkl!)


Esitysajat:
La ja su 15.15

Esityksen kesto:
1 h 25 min
Liput: 8,5 €
Teatteri: Tapio 2

Maailmankuulu kilpalentokone Dusty lentää taas animaatioseikkailussa LENTSIKAT 2: PELASTAJAT. Dustyn moottori on vioittunut ja sen on vaihdettava pienempää vaihdetta. Pieni urhea lentsikka liittyykin lentopalokuntaan, jossa joukko sammutuslentokoneiden valioita vaivojaan säästämättä suojelevat historiallista Potkuriperän kansallispuistoa raivoisilta metsäpaloilta. Dusty yhdistää voimansa konkarihelikopteri Blade Rangerin kanssa ja liittyy tämän urheaan joukkoon, johon kuuluvat mm. pirteä palolentokone Varpu, raskas kuljetushelikopteri Windlifter, entinen sotilaskuljetuskone Rami ja eläväinen ryhmä urheita minimaastureita, jotka tunnetaan nimellä Savusukeltajat. Yhdessä tuo peloton joukko taistelee roihuavaa metsäpaloa vastaan, ja Dusty saa oppia, miten tullaan todelliseksi sankariksi.

Suomenkielisena ääninä kuullaan mm. Aku Hirviniemi, Carl-Christian Rundman, Armi Toivanen, Tuomas Uusitalo, Paula Vesala ja Niko Kivelä.

Elokuvan traileri: Lentsikat

 


22 Jump Street (4. viikko - kiirehdi!)


Esitysajat:
Pe, la ja su 19.30,
Ke ja to 18.00

Esityksen kesto:
1h 55 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 2

Käytyään lukion (vieläpä kahteen kertaan) konstaapelien Schmidt (Jonah Hill) ja Jenko (Channing Tatum) elämään on luvassa isoja muutoksia, kun he joutuvat peitetehtäviin paikalliseen yliopistoon. Kun Jenko löytää sukulaissielunsa futisjoukkueesta ja Schmidt soluttautuu boheemeihin taideopiskelijapiireihin, he joutuvat asettamaan yhteistyönsä kyseenalaiseksi. Heidän pitäisi sekä ratkaista juttu että samalla selvittää, voiko heidän välillään vallita edelleen tolkullinen ystävyyssuhde. Ja jos nämä kaksi henkistä teiniä voivat kasvaa fukseista aikuisiksi miehiksi, yliopisto voi lopulta olla parasta, mitä heille on koskaan tapahtunut.

Elokuvan traileri: 22 Jump Street

 


Minisankarit - Ruohonjuuritasolla 2D
(5. vkl- kiirehdi!)


Esitysajat:
La 13.15

Esityksen kesto:
1h 30 min
Liput: 8,5 €
Teatteri: Tapio 2

Pienen metsäaukion rauha järkkyy, kun hätäisesti hylätyn eväsretken jäännökset sytyttävät sodan kahden muurahaisheimon välille. Pelissä on mittaamattoman arvokas aarre: peltilaatikollinen sokeria.

Rohkea nuori leppäkerttu löytää itsensä keskeltä taistelun tiimellystä. Hän ystävystyy Mandible-nimisen mustamuurahaisen kanssa ja auttaa tätä puolustamaan kekoaan punaisten muurahaisten hyökkäykseltä.

Minisankarit - Ruohonjuuritasolla (Minuscule - La vallée des fourmis perdues) perustuu ranskalaisten Hélène Giraudin ja Thomas Szabon tv-sarjaan Ruohonjuuritasolla. Minisankarit - Ruohonjuuritasolla on ainutlaatuinen yhdistelmä huippuluokan 3D-animaatiotekniikkaa, live action -kuvausta, oivaltavia äänitehosteita ja hauskaa, paikoin jännittävääkin tarinaa. Suloiset, mutta särmikkäät sankarit seikkailevat ranskalaisen luonnonpuiston huikaisevissa maisemissa.

Elokuva on toteutettu ekologisesti kestävällä tavalla. Tämän ötökkäseikkailun hiilijalanjälki on pikkuruinen.

Elokuvassa ei ole dialogia - minisankarit juttelevat omalla tavallaan.

Elokuvan traileri: Minisankarit


 

Tapio 3


The Expendables 3 (5. viikko- kiirehdi!)


Esitysajat:
Su 20.00,
Ke ja to 19.45

Esityksen kesto:
2h 10 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 3

Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) ja muut The Expendables -tiimin jäsenet joutuvat kohtaamaan menneisyyden haamuja – kirjaimellisesti. Conrad Stonebanks (Mel Gibson) on mies, joka oli perustamassa The Expendables -ryhmää yhdessä Barneyn kanssa. Toveruutta koeteltiin, kun Stonebanksista alkoi kuoriutua armoton asekauppias. Lopulta Barney joutui tappamaan Stonebanksin… tai niin hän luuli.

Stonebanks on nimittäin erittäin hengissä ja päättänyt tehdä lopun The Expendables -ryhmästä. Barney käy taistoon vanhaa ryhmänjäsentä vastaan uuden, nuoremman, vahvemman ja teknisesti taitavamman The Expendables -tiimin kanssa. Edessä on kaikkien aikojen kovimman tiimin henkilökohtaisin taistelu… Pääosissa: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Mel Gibson, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Kelsey Grammer, Ronda Rousey.

Elokuvan traileri: The Expendables 3

 


Frank Millerin Sin City: A Dame To Kill For 3D ja 2D (4. viikko - kiirehdi)


Esitysajat:
3D- versio (Tapio 3):
Pe ja la 17.45

2D- versio (Tapio 2):
Ma ja ti 20.00

Esityksen kesto:
1h 45 min
Liput:
3D-liput 12,5 €,
2D-liput 10 €
Teatteri: Tapio 3/2

Robert Rodriguez ja Frank Miller yhdistävät jälleen voimansa ja tuovat Millerin visuaalisesti upean Sin City -sarjakuvamaailman takaisin valkokankaille.

Sin City -elokuvan jatko-osassa FRANK MILLERIN SIN CITY: A DAME TO KILL FOR kaksi Millerin klassikkosarjakuvaromaania yhdistyvät täysin uusiin tarinoihin, kun tämän synkeän kaupungin kovissa liemissä keitetyt kansalaiset kohtaavat katujen pahamaineisimmat konnat. Dwight (Brolin) suunniittelee kostoa hänet pettäneelle naiselle, Ava Lordille (Green) Sin Cityn pimeiden kujien varjossa.

Pääosissa: Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson, Jaime King, Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Eva Green, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Jamie Chung, Ray Liotta, Juno Temple, Julia Garner ja Stacy Keach.

Elokuvan traileri: Sin City 2Magic in the Moonlight (3. viikko - kiirehdi!)


Esitysajat:
Su 17.45,
Ke ja to 17.30

Esityksen kesto:
1 h 40 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 3

Woody Allenin uusi elokuva Magic in the Moonlight on romanttinen komedia englantilaismiehestä, joka saa tehtäväkseen selvittää, onko hänen tuttavansa joutumassa petoksen uhriksi. Hän päätyykin itse huijatuksi ja rakastuu. Seuraa niin henkilökohtaisia kuin ammatillisiakin selkkauksia.

Elokuva sijoittuu 1920-luvun Etelä-Ranskaan, maailmaan jota värittävät hulppeat kartanot, Rivieran rantabulevardit, jazz-kapakat ja aikakauden muodikkaat urheilulajit.

Elokuvan pääosissa nähdään Emma Stone, Colin Firth, Marcia Gay Harden, Hamish Linklater ja Eileen Atkins.

Elokuvan traileri: Magic in the Moonlight

 


Kesäkaverit (7. ja viimeinen viikko!)


Esitysajat:
La ja su 15.45,
Ma ja ti 17.15

Esityksen kesto:
1 h 30 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 3

Inari Niemen ohjaama KESÄKAVERIT on elokuva ystävyydestä ja ”ehkä parhaasta kesästä ikinä”. Vuosia ulkomailla tarjoilijana työskennellyt Iiris palaa Suomen Hankoon kesäksi, koska hänen paras kaverinsa Karoliina on hankkinut heille sieltä kesätyöt kahvilasta. Tytöt ystävystyvät omalaatuisen työkaverinsa, Eevan, kanssa, ja pääsevät asumaan tämän tädin rantahuvilalle. Suunnitelmissa on viettää huoleton kesä kavereiden kanssa juhlien ja rantaelämästä nauttien, ilman stressiä ja mieluiten ilman miehiä. Sellainen Tyttökesä. Suunnitelmasta on kuitenkin yllättävän hankalaa pitää kiinni, kun tulevaisuus ahdistaa ja aikuisuus kaatuu muutenkin päälle. Onneksi on kuitenkin aurinko ja meri ja ranta ja vieressä ovat ystävät, jotka seisovat rinnalla loppuun asti. Ja se miehetön kesäkin jää sitten kuitenkin pelkästään ideatasolle. Elokuvan pääosissa nähdään Anna Paavilainen, Iina Kuustonen, Minka Kuustonen, Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Sampo Sarkola, Matleena Kuusniemi ja Eero Ritala.

Elokuvan traileri: Kesäkaverit

 


Taikojen talo 3D (2. vkl- kiirehdi!)


Esitysajat:
La ja su 13.45

Esityksen kesto:
1h 25 min
Liput: 10,5 €
Teatteri: Tapio 3

Hylätty pieni Myrsky-kissa löytää sateisena yönä suojapaikan ystävällisen vanhan taikurin kummallisesta talosta. Taikojen talo on täynnä erikoisia vempeleitä, hassuja eläimiä ja eläviä leluja. Talossa pitkään asustaneet Jack-kani ja Maggie-hiiri, eivät ole innoissaan uudesta huomiota saavasta Myrskystä. Taikurin joutuessa tilapäisesti sairaalaan, joutuvat taikojen talon asukit kuitenkin yhdistämään voimansa suojellakseen taloa taikurin ilkeältä veljenpojalta, joka juonittelee myyvänsä talon.

Suomenkielisinä ääninä: Antti Litja, Luka Haikonen, Sampo Sarkola, Matleena Kuusniemi, Joonas Saartamo, Tuomas Uusitalo ja Jarmo Koski.

Elokuvan traileri: Taikojen talo

 


As Above / So Below (Suomen ensi-ilta!)


Esitysajat:
Pe ja la 20.00 (Tapio 3),
Su, ma ja ti 20.30 (Tapio 4),
Ke ja to ei es.

Esityksen kesto:
1h 35 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 3

Pariisin katujen alla kulkee katakombien verkosto, lukemattomien sielujen leposija. Joukko tutkijoita laskeutuu hautakammioihin ja joutuu kohtaamaan kuolleiden kaupungin salaisuuden – ja menneisyytensä demonit. Uusi kauhuelokuva Karanteenin ja Devilin tekijöiltä.

Pääosissa: Perdita Weeks, Ben Feldman, Edwin Hodge, François Civil ja Marion Lambert.

Elokuvan traileri: As Above / So Below


 

Tapio 4


Jos vielä jään (2. viikko -kiirehdi!)


Esitysajat:
Pe ja la 18.15,
Ke ja to 16.15

Esityksen kesto:
1h 50 min
Liput: 10 €, ke ja to 7,5 €
Teatteri: Tapio 4

Gayle Formanin nuortenromaaniin ”Jos vielä jään” perustuva elokuva.

17-vuotiaalla Mialla on kaikki: rakastava perhe, ihana poikaystävä, valoisa tulevaisuus täynnä musiikkia...kunnes koko perheen automatka lumisena päivänä muuttaa silmänräpäyksessä kaiken. Elämän ja kuoleman välillä häilyessään Mia pohtii yhden kriittisen päivän ajan elämäänsä ja kohtaloaan. Riittääkö hänen sielunkumppaninsa rakkaus pitämään hänet täällä? Traaginen, mutta myös toiveikas kertomus rakkaudesta, musiikista ja elämästä.

Pääosissa: Chloë Grace Moretz, Mireille Enos, Liana Liberato, Lauren Lee Smith, Jamie Blackley, Aliyah O'Brien, Chelah Horsdal, Joshua Leonard, Jakob Davies.

Elokuvan traileri: As Above / So Below

 


Teenage Mutant Ninja Turtles 2D ja 3D (4. viikko - kiirehdi!)


Esitysajat:
2D- versio (Tapio 4):
Pe ja la 20.30

3D- versio (Tapio 3):
Ma ja ti 19.30

Esityksen kesto:
1h 40 min
Liput:
2D-liput 10 €,
3D-liput 12,5 €
Teatteri: Tapio 4/3

Kaupunki tarvitsee sankareita. Pimeys laskeutuu New York Cityn ylle kun Shredder kätyreineen pitää ohjaksissaan koko kaupunkia poliisivoimista aina poliitikoihin asti. Tulevaisuus näyttää synkältä, kunnes viemäreistä kantautuu vastaus asukkaiden rukouksiin. Hylkiöiksi tuomitut veljekset, neljä satunnaista sankaria, saavat selville kohtalonsa teini-ikäisinä mutanttininjakilpikonnina. Pelastaakseen kaupungin ja paljastaakseen Shredderin ilkeät aikeet heidän on yhdistettävä voimansa pelottoman toimittaja April O’Neilin (Megan Fox) ja hänen sanavalmiin kameramiehensä Vern Fenwickin (Will Arnett) kanssa.

Elokuva perustuu Peter Lairdin ja Kevin Eastmanin luomiin hahmoihin ja Josh Appelbaumin, André Nemecin ja Evan Daughertyn käsikirjoitukseen. Transformers-elokuvasarjan luoja, tuottaja Michael Bay ja ohjaaja Jonathan Liebesman (Titaanien raivo) päivittävät huippusuositun Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjan uudelle vuosikymmenelle.

Elokuvan traileri: Teenage Mutant Ninja Turtles

 


Uusia alkuja (matinea - vain nämä esitykset!)


Esitysajat:
Pe- ti joka ilta 16.00

Esityksen kesto:
1h 45 min
Liput: 8,5 €, pe, ma ja ti 7,5 €
Teatteri: Tapio 4

Hittielokuvan ONCE ohjanneen John Carneyn uusi musiikkielokuva.

Gretta (Knightley) ja hänen pitkäaikainen poikaystävänsä (Levine) muuttavat New Yorkiin haaveenaan musiikkitähteys. Pian Gretta jää kuitenkin yksin sydän särkyneenä, kun poikaystävä jättää hänet menestyksekkään soolouransa sokaisemana. Kun huono-onninen musiikkituottaja (Ruffalo) kuulee Grettan esiintyvän paikallisessa baarissa, tunnistaa hän heti naisen lahjakkuuden ja aitouden. Heistä tulee toistensa viimeinen mahdollisuus päästä pinnalle.

Elokuvan traileri: Uusia alkujaHerkullinen elämä (3. viikko- kiirehdi!)


Esitysajat:
La 13.30,
Ke 18.30

Esityksen kesto:
2 h 5 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 4

”Ounastelen, että kohtaloni oli määrätty alusta alkaen, sillä ensimmäinen tuntemukseni elämästä oli machli ka salanin, mausteisen kalacurryaterian tuoksu, joka leijui lattialankkujen raoista vauvansänkyyni vanhempieni huoneeseen ravintolan yläpuolelle.”

Chef Hassan Haji kertoo elämänsä tarinaa, joka tulvii eksoottisia tuoksuja ja veden kielelle tuovia makuelämyksiä. Kertomus kulkee Mumbaista Pariisiin, isoisän vaatimattomasta ravintolasta haute cuisinen korkeimmalle tasolle. Perhe joutuu lähtemään juuriltaan ja päätyy syrjäiseen ranskalaiskylään, jonne he perustavat paikkakunnan ensimmäisen intialaisen ravintolan.

Vastapäisen gourmet-ravintolan omistaja, kopea Madame Mallory (Oscar-palkittu näyttelijätär Helen Mirren), käynnistää huimat mittasuhteet saavuttavan kulinaarisen sodan. Täältä alkaa Hassanin matka Pariisin ravintolaelämän huipulle. Menestyksen aineksiin kuuluu myös monta mitallista yllättäviä käänteitä ja kirpaisevia tappioita.

Lasse Hallströmin ohjaama Herkullinen elämä on hyväntuulinen elokuva, joka perustuu yltäkylläiseen ja ylistettyyn romaaniin.

Elokuvan traileri: Herkullinen elämä

 


Aikuisten poika (3. ja viimeinen viikko!)


Esitysajat:
Su, ma ja ti 18.15

Esityksen kesto:
1h 35 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 4

11-vuotias Oliver (Esa Nikkilä) menettää vanhempansa autokolarissa. Hän kieltäytyy suremasta ja alkaa sen sijaan tutkia, mikä johti onnettomuuteen. Tutkimustensa lomassa Oliver tutustuu hälytyslaitteita kaupittelevaan Joonakseen (Kari Hietalahti) ja heidän välilleen kehittyy odottamaton ystävyys.

Kesän aikana Oliver tutustuu myös mainioon parivaljakkoon Jaakkoon (Esko Salminen) ja Rafuun (Sulevi Peltola), jotka pyörittävät vanhaa elokuvateatteria.

Aikuisten poika on surullisesta lähtökohdastaan huolimatta elämänmyönteinen ja vauhdikas selviytymistarina ja näyttö siitä, kuinka elämä kantaa kaikkein pahimpienkin paikkojen yli.

Elokuvan traileri: Aikuisten poika

 


Tähtiin kirjoitettu virhe (10. viikko - kiirehdi)


Esitysajat:
Su 13.15,
To 18.30

Esityksen kesto:
2h 10 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 4

”Olisi etuoikeus, jos sinä särkisit sydämeni."

Hazel ja Gus ovat kaksi omalaatuista teiniä, joita yhdistää sarkastinen huumori, halveksunta kaikkea sovinnaista kohtaan ja rakkaus, joka heittää heidät – ja meidät – unohtumattomalle matkalle. Heidän suhteensa on sitäkin ihmeellisempi, kun tietää että he tapasivat ja rakastuivat syöpäsairaiden tukiryhmässä.

TÄHTIIN KIRJOITETTU VIRHE perustuu John Greenen romaaniin ja pohtii elämisen ja rakastamisen hauskuutta, jännittävyyttä ja traagisuutta.

Elokuvan pääosissa nähdään Shailene Woodley (The Descendants), Ansel Elgort (The Divergent), Sam Trammel (Tv-sarja True Blood), Laura Dern ja Willem Dafoe. Elokuvan on ohjannut Josh Boone.

Elokuvan traileri: Tähtiin kirjoitettu virhe