IisalmiJoensuuJämsäKiteeSavonlinnaSuonenjokiVarkaus


TIEDOTTEET
23.7.2014

ONE DIRECTION -KONSERTTIELOKUVA TAPIOON

1.7.2014
TULE LIPUNMYYJÄKSI TAI KONEENHOITAJAKSI JOENSUUN TAPIOON!
19.6.2014
MILJOONA TAPAA KUOLLA LÄNNESSÄ - KILPAILU PÄÄTTYNYT

  

 
 
 
OSALLISTU
TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES
 -KILPAILUUN!
 

 


Hopeatäht

 
 


 
 

 
Klikkaa ja lue lisää!


Sarjalippu

S A R J A L I P P U
myynnissä Joensuussa, Iisalmessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Kiteellä!

Nyt myynnissä myös OOPPERASARJALIPPU! 

 
LIITY POSTITUSLISTALLEMME!
SAAT JATKOSSA
SAVON KINOT OY:N
TIEDOTTEITA OHJELMISTOSTA!

 

Leffakortti

LEFFAKORTTI


 

  

Huomioithan päivämäärät!

Elokuvaviikko alkaa perjantaina ja päättyy torstaina. Seuraavan viikon esitysajat löydät välilehdeltä Ensi viikko
(tiedot päivitetään tiistaina illalla).
Huom! Jos avatessasi ohjelmistosivun esiin tulee vanhentunut ohjelmisto, päivitä sivu manuaalisesti (esim. painamalla F5- näppäintä). Vanhentunut sivu on todennäköisesti jäänyt koneesi välimuistiin ja aiheuttaa tämän ongelman.


  

Tapion lippukassa aukeaa
29.8.- 4.9.2014: 
Pe 14.00, La- su 12.30, Ma- to 14.00
Huom! Lippukassoilla on ruuhkaa, käythän lippusi hyvissä ajoin! Ennakkoon varatut liput on lunastettava viimeistään tuntia ennen näytöksen alkua!

Arkipäivisin klo 9.00- 16.00 Tapion puhelut (p. 013-122 238) ohjautuvat Savon Kinojen toimistolle, iltaisin ja viikonloppuisin puheluihin vastataan Tapion lippukassalla. Pyrithän varaamaan/ostamaan lippusi arkipäivisin, sillä iltaisin ja viikonloppuisin kassoilla on usein ruuhkaa. 

 

JOENSUUN ELOKUVAT 29.8.- 4.9.2014 

 
Tapio 1    
 

Guardians of the Galaxy 3D ja 2D (5. viikko- kiirehdi!)


Esitysajat:
2D-versio:
La 15.00
Ke 17.30

3D-versio:
Su 15.00
To 17.30

Esityksen kesto:
2 h
Liput:
3D-liput 12,5 €
2D-liput 10 €
Teatteri: Tapio 1

Marvel-studiot tuovat valkokankaille aivan uuden ryhmän – GUARDIANS OF THE GALAXY. Toiminnantäyteinen eeppinen avaruusseikkailu laajentaa Marvelin elokuvauniversumin tapahtumat kosmoksen ääriin, missä avaruusseikkailija Peter Quill huomaa joutuneensa herkeämättömän palkkionmetsästyksen kohteeksi varastettuaan salaperäisen esineen, jota himoitsee myös koko maailmankaikkeutta uhkaava konna, Ronan. Paetakseen sinnikästä jahtaajaansa Quill joutuu pitkin hampain yhdistämään voimansa sekalaisen hylkiösakin kanssa – sen muodostavat pyssysankari ja pesukarhu Rocket, puiseva humanoidi Groot, tappavan arvoituksellinen Gamora ja kostonhimoinen Drax Tuhoaja. Mutta kun Quill saa selville esineen todelliset voimat ja sen, millaisen uhan se kosmokselle aiheuttaa, hänen on parhaan kykynsä mukaan tsempattava omituinen jengi viimeiseen, epätoivoiseen taisteluun – jossa pelissä on koko galaksin kohtalo.

Elokuvan pääosia esittävät Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace ja Michael Rooker.

Elokuvan traileri: Guardians of the Galaxy

 

Lentsikat 2: Pelastajat 3D ja 2D (6. viikko- kiirehdi!)


Esitysajat:
3D-versio:
La 13.00

2D-versio:
Su 13.00

Esityksen kesto:
1 h 25 min
Liput:
3D-liput 10,5 €
2D-liput 8,5 €
Teatteri: Tapio 1

Maailmankuulu kilpalentokone Dusty lentää taas animaatioseikkailussa LENTSIKAT 2: PELASTAJAT. Dustyn moottori on vioittunut ja sen on vaihdettava pienempää vaihdetta. Pieni urhea lentsikka liittyykin lentopalokuntaan, jossa joukko sammutuslentokoneiden valioita vaivojaan säästämättä suojelevat historiallista Potkuriperän kansallispuistoa raivoisilta metsäpaloilta. Dusty yhdistää voimansa konkarihelikopteri Blade Rangerin kanssa ja liittyy tämän urheaan joukkoon, johon kuuluvat mm. pirteä palolentokone Varpu, raskas kuljetushelikopteri Windlifter, entinen sotilaskuljetuskone Rami ja eläväinen ryhmä urheita minimaastureita, jotka tunnetaan nimellä Savusukeltajat. Yhdessä tuo peloton joukko taistelee roihuavaa metsäpaloa vastaan, ja Dusty saa oppia, miten tullaan todelliseksi sankariksi.

Suomenkielisena ääninä kuullaan mm. Aku Hirviniemi, Carl-Christian Rundman, Armi Toivanen, Tuomas Uusitalo, Paula Vesala ja Niko Kivelä.

Elokuvan traileri: Lentsikat 

 

The Expendables 3 (3. viikko!)


Esitysajat:
Pe-su 17.30
Ma ja ti 19.30
Ke 14.30
To ei esitystä

Esityksen kesto:
2h 10 min
Liput: 10 €, ke 7,5 €
Teatteri: Tapio 1

Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) ja muut The Expendables -tiimin jäsenet joutuvat kohtaamaan menneisyyden haamuja – kirjaimellisesti. Conrad Stonebanks (Mel Gibson) on mies, joka oli perustamassa The Expendables -ryhmää yhdessä Barneyn kanssa. Toveruutta koeteltiin, kun Stonebanksista alkoi kuoriutua armoton asekauppias. Lopulta Barney joutui tappamaan Stonebanksin… tai niin hän luuli.

Stonebanks on nimittäin erittäin hengissä ja päättänyt tehdä lopun The Expendables -ryhmästä. Barney käy taistoon vanhaa ryhmänjäsentä vastaan uuden, nuoremman, vahvemman ja teknisesti taitavamman The Expendables -tiimin kanssa. Edessä on kaikkien aikojen kovimman tiimin henkilökohtaisin taistelu… Pääosissa: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Mel Gibson, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Kelsey Grammer, Ronda Rousey.

Elokuvan traileri: The Expendables

 

Frank Millerin Sin City: A Dame To Kill For 3D ja 2D (2. viikko)


Esitysajat:
3D- versio:
Pe-su 20.15
Ke ja to 20.00

2D- versio:
Ma ja ti 17.00

Esityksen kesto:
1h 45 min
Liput:
3D-liput 12,5 €
2D-liput 10 €
Teatteri: Tapio 1

Robert Rodriguez ja Frank Miller yhdistävät jälleen voimansa ja tuovat Millerin visuaalisesti upean Sin City -sarjakuvamaailman takaisin valkokankaille.

Sin City -elokuvan jatko-osassa FRANK MILLERIN SIN CITY: A DAME TO KILL FOR kaksi Millerin klassikkosarjakuvaromaania yhdistyvät täysin uusiin tarinoihin, kun tämän synkeän kaupungin kovissa liemissä keitetyt kansalaiset kohtaavat katujen pahamaineisimmat konnat. Dwight (Brolin) suunniittelee kostoa hänet pettäneelle naiselle, Ava Lordille (Green) Sin Cityn pimeiden kujien varjossa.

Pääosissa: Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson, Jaime King, Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Eva Green, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Jamie Chung, Ray Liotta, Juno Temple, Julia Garner ja Stacy Keach.


Elokuvan traileri: Sin City


 
Tapio 2

 

Herkullinen elämä (Suomen ensi-ilta)


Esitysajat:
Pe- su 17.00
Ma ja ti 16.00
Ke ja to 18.30

Esityksen kesto:
2 h 5 min
Liput: 10 €, ma ja ti 7,5 €
Teatteri: Tapio 2

”Ounastelen, että kohtaloni oli määrätty alusta alkaen, sillä ensimmäinen tuntemukseni elämästä oli machli ka salanin, mausteisen kalacurryaterian tuoksu, joka leijui lattialankkujen raoista vauvansänkyyni vanhempieni huoneeseen ravintolan yläpuolelle.”

Chef Hassan Haji kertoo elämänsä tarinaa, joka tulvii eksoottisia tuoksuja ja veden kielelle tuovia makuelämyksiä. Kertomus kulkee Mumbaista Pariisiin, isoisän vaatimattomasta ravintolasta haute cuisinen korkeimmalle tasolle. Perhe joutuu lähtemään juuriltaan ja päätyy syrjäiseen ranskalaiskylään, jonne he perustavat paikkakunnan ensimmäisen intialaisen ravintolan.

Vastapäisen gourmet-ravintolan omistaja, kopea Madame Mallory (Oscar-palkittu näyttelijätär Helen Mirren), käynnistää huimat mittasuhteet saavuttavan kulinaarisen sodan. Täältä alkaa Hassanin matka Pariisin ravintolaelämän huipulle. Menestyksen aineksiin kuuluu myös monta mitallista yllättäviä käänteitä ja kirpaisevia tappioita.

Lasse Hallströmin ohjaama Herkullinen elämä on hyväntuulinen elokuva, joka perustuu yltäkylläiseen ja ylistettyyn romaaniin.

Elokuvan traileri Herkullinen elämä

 

Kesäkaverit (5. viikko- kiirehdi!)


Esitysajat:
Pe-su 19.30
Ma ja ti 18.30
Ke ja to 16.30

Esityksen kesto:
1 h 30 min
Liput: 10 €, ke ja to 7,5 €
Teatteri: Tapio 2

Inari Niemen ohjaama KESÄKAVERIT on elokuva ystävyydestä ja ”ehkä parhaasta kesästä ikinä”. Vuosia ulkomailla tarjoilijana työskennellyt Iiris palaa Suomen Hankoon kesäksi, koska hänen paras kaverinsa Karoliina on hankkinut heille sieltä kesätyöt kahvilasta. Tytöt ystävystyvät omalaatuisen työkaverinsa, Eevan, kanssa, ja pääsevät asumaan tämän tädin rantahuvilalle. Suunnitelmissa on viettää huoleton kesä kavereiden kanssa juhlien ja rantaelämästä nauttien, ilman stressiä ja mieluiten ilman miehiä. Sellainen Tyttökesä. Suunnitelmasta on kuitenkin yllättävän hankalaa pitää kiinni, kun tulevaisuus ahdistaa ja aikuisuus kaatuu muutenkin päälle. Onneksi on kuitenkin aurinko ja meri ja ranta ja vieressä ovat ystävät, jotka seisovat rinnalla loppuun asti. Ja se miehetön kesäkin jää sitten kuitenkin pelkästään ideatasolle.

Elokuvan pääosissa nähdään Anna Paavilainen, Iina Kuustonen, Minka Kuustonen, Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Sampo Sarkola, Matleena Kuusniemi ja Eero Ritala.

Elokuvan trailer: Kesäkaverit

 

Minisankarit - Ruohonjuuritasolla 3D & 2D (3. viikko!)


Esitysajat:
2D-versio (Tapio 2):
La ja su 14.45

3D-versio (Tapio 3):
Ke ja to 17.00

Esityksen kesto:
1h 30 min
Liput:
3D-liput 10,5 €
2D-liput 8,5 €
Teatteri: Tapio 2/3

Pienen metsäaukion rauha järkkyy, kun hätäisesti hylätyn eväsretken jäännökset sytyttävät sodan kahden muurahaisheimon välille. Pelissä on mittaamattoman arvokas aarre: peltilaatikollinen sokeria.

Rohkea nuori leppäkerttu löytää itsensä keskeltä taistelun tiimellystä. Hän ystävystyy Mandible-nimisen mustamuurahaisen kanssa ja auttaa tätä puolustamaan kekoaan punaisten muurahaisten hyökkäykseltä.

Minisankarit - Ruohonjuuritasolla (Minuscule - La vallée des fourmis perdues) perustuu ranskalaisten Hélène Giraudin ja Thomas Szabon tv-sarjaan Ruohonjuuritasolla. Minisankarit - Ruohonjuuritasolla on ainutlaatuinen yhdistelmä huippuluokan 3D-animaatiotekniikkaa, live action -kuvausta, oivaltavia äänitehosteita ja hauskaa, paikoin jännittävääkin tarinaa. Suloiset, mutta särmikkäät sankarit seikkailevat ranskalaisen luonnonpuiston huikaisevissa maisemissa.

Elokuva on toteutettu ekologisesti kestävällä tavalla. Tämän ötökkäseikkailun hiilijalanjälki on pikkuruinen.

Elokuvassa ei ole dialogia - minisankarit juttelevat omalla tavallaan.

Elokuvan traileri: Minisankarit

 

Mielensäpahoittaja (Hopeatähti-esitys)


Esitysajat:
Ke 10.00

Esityksen kesto:
1 h 45 min
Liput: 7,5 €
Teatteri: Tapio 2

Siinä on mukana värit ja ääni. Sen ovat atk-koneillaan kirjoittaneet lättähattujen suosikit ohjailija Dome Karukoski ja kirjailija Tuomas Kyrö. Kyllä ovat minulle vieraita nimiä. Itseäni näyttelee Litjan Antti, hänestä olen aina enemmän pitänyt kun ei ole mikään tyhjännauraja.

Minustahan se kertoo. Kahdeksankymmentä olen jo täyttänyt ja aina kotonani asunut. Verkot pitää katsoa, perunat nostaa ja hommat hoitaa. Puhumattomuudella Sysi-Suomessa on aina pärjätty. Mutta sitten loukkaan jalkani ja joudun lähtemään pääkaupunkiin muka johonkin vysioperatiaan. Taksipirssin kyydissä viedään sinne missä on raitiovaunuja eikä kukaan käytä päähinettä. Poikani jää kotiin, koska jonkun käytävä syöttämässä emäntä. Hänellä on herra Alshaimerin tauti ja sen takia joutui Kuusikodin vuodeosastolle. Isoa taloa joudun nykyään asumaan yksin. Meitin poikaa näyttelee semmoinen kuin Iikka Forss. Kyllä en tiedä kumpi siinä on etunimi ja kumpi sukunimi.

Minun pitää mennä ensin miniän tykö. Kovasti on tämä Mari Perankoski niin kuin miniän pitää olla. Se pelkää minua ja minä vähän häntä. Enemmän on hänessä nättiä näköä kuin työihmisen näköä. Kyllä en löydä viikonlopun aikana miniän kanssa yhteistä kieltä. Olen tottunut syömään eläimen kieltä ja miniä on enemmänkin opiskellut kieliä. Kuten esimerkiksi neuvostoliittoa.

Paljon on pääkaupungissa toisella tavalla kuin kotona. Emännät käyvät töissä ja isännät koulussa. Ihmisiä ja liesiä hipaistaan eikä naksautella tai kolauteta niin kuin minun maailmassani. Mutta talon ulkopuolella on hommat tekemättä. Rännit pitää putsia, välikaivo tyhjentää ja kyllä tarvitsee miniä apua tärkeässä neuvottelussa venäläisten kanssa. Koetan näyttää kuinka asiat tehtiin silloin kun kaikki oli hyvin. Nimittäin vuonna viisikymmentä ja kolme. Ei onnistu, tulee ongelmia ihmisten välille. Ja kansakuntien välille. Ja puun ja Voortti Eskortin välille.

Elokuvan traileri Mielensäpahoittaja


 

Tapio 3

Aikuisten poika (Suomen ensi-ilta)


Esitysajat:
Pe- su 16.30,
Ma ja ti 19.00
Ke 15.00
To ei esitystä

Esityksen kesto:
1h 35 min
Liput: 10 €, pe ja ke 7,5 €
Teatteri: Tapio 3

11-vuotias Oliver (Esa Nikkilä) menettää vanhempansa autokolarissa. Hän kieltäytyy suremasta ja alkaa sen sijaan tutkia, mikä johti onnettomuuteen. Tutkimustensa lomassa Oliver tutustuu hälytyslaitteita kaupittelevaan Joonakseen (Kari Hietalahti) ja heidän välilleen kehittyy odottamaton ystävyys.

Kesän aikana Oliver tutustuu myös mainioon parivaljakkoon Jaakkoon (Esko Salminen) ja Rafuun (Sulevi Peltola), jotka pyörittävät vanhaa elokuvateatteria.

Aikuisten poika on surullisesta lähtökohdastaan huolimatta elämänmyönteinen ja vauhdikas selviytymistarina ja näyttö siitä, kuinka elämä kantaa kaikkein pahimpienkin paikkojen yli.

Elokuvan traileri: Aikuisten poika 

 

Magic in the Moonlight


Esitysajat:
Pe- su 18.30 (Tapio 3)
Ma ja ti 15.45 (Tapio 4)
Ke ja to 19.00 (Tapio 3)

Esityksen kesto:
1 h 40 min
Liput: 10 €, ma ja ti 7,5 €
Teatteri: Tapio 3/4

Woody Allenin uusi elokuva Magic in the Moonlight on romanttinen komedia englantilaismiehestä, joka saa tehtäväkseen selvittää, onko hänen tuttavansa joutumassa petoksen uhriksi. Hän päätyykin itse huijatuksi ja rakastuu. Seuraa niin henkilökohtaisia kuin ammatillisiakin selkkauksia.

Elokuva sijoittuu 1920-luvun Etelä-Ranskaan, maailmaan jota värittävät hulppeat kartanot, Rivieran rantabulevardit, jazz-kapakat ja aikakauden muodikkaat urheilulajit.

Elokuvan pääosissa nähdään Emma Stone, Colin Firth, Marcia Gay Harden, Hamish Linklater ja Eileen Atkins.

Elokuvan traileri: Magic in the Moonlight

 

22 Jump Street (2. viikko)


Esitysajat:
Pe- su 20.45
Ma ja ti 16.30
Ke ja to ei esitystä

Esityksen kesto:
1h 55 min
Liput: 10 €, ma ja ti 7,5 €
Teatteri: Tapio 3

Käytyään lukion (vieläpä kahteen kertaan) konstaapelien Schmidt (Jonah Hill) ja Jenko (Channing Tatum) elämään on luvassa isoja muutoksia, kun he joutuvat peitetehtäviin paikalliseen yliopistoon. Kun Jenko löytää sukulaissielunsa futisjoukkueesta ja Schmidt soluttautuu boheemeihin taideopiskelijapiireihin, he joutuvat asettamaan yhteistyönsä kyseenalaiseksi. Heidän pitäisi sekä ratkaista juttu että samalla selvittää, voiko heidän välillään vallita edelleen tolkullinen ystävyyssuhde. Ja jos nämä kaksi henkistä teiniä voivat kasvaa fukseista aikuisiksi miehiksi, yliopisto voi lopulta olla parasta, mitä heille on koskaan tapahtunut.

Elokuvan traileri: 22 Jump Street

 
 
 

Tapio 4

Teenage Mutant Ninja Turtles 3D ja 2D (2. viikko - kiirehdi!)


Esitysajat:
3D- versio (Tapio 3):
La ja su 14.15

2D- versio (Tapio 4):
Pe 18.45
Ke ja to 19.15

Esityksen kesto:
1h 40 min
Liput:
3D-liput 12,5 €,
2D-liput 10 €
Teatteri: Tapio 4/3

Kaupunki tarvitsee sankareita. Pimeys laskeutuu New York Cityn ylle kun Shredder kätyreineen pitää ohjaksissaan koko kaupunkia poliisivoimista aina poliitikoihin asti. Tulevaisuus näyttää synkältä, kunnes viemäreistä kantautuu vastaus asukkaiden rukouksiin. Hylkiöiksi tuomitut veljekset, neljä satunnaista sankaria, saavat selville kohtalonsa teini-ikäisinä mutanttininjakilpikonnina. Pelastaakseen kaupungin ja paljastaakseen Shredderin ilkeät aikeet heidän on yhdistettävä voimansa pelottoman toimittaja April O’Neilin (Megan Fox) ja hänen sanavalmiin kameramiehensä Vern Fenwickin (Will Arnett) kanssa.

Elokuva perustuu Peter Lairdin ja Kevin Eastmanin luomiin hahmoihin ja Josh Appelbaumin, André Nemecin ja Evan Daughertyn käsikirjoitukseen. Transformers-elokuvasarjan luoja, tuottaja Michael Bay ja ohjaaja Jonathan Liebesman (Titaanien raivo) päivittävät huippusuositun Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjan uudelle vuosikymmenelle.

Elokuvan traileri: Teenage Mutant Ninja Turtles

 

Tähtiin kirjoitettu virhe (8. viikko - kiirehdi)


Esitysajat:
Pe 16.00
La ja su 18.00

Esityksen kesto: 2h 10 min
Liput: 10 €, pe 7,5 €
Teatteri: Tapio 4

”Olisi etuoikeus, jos sinä särkisit sydämeni."

Hazel ja Gus ovat kaksi omalaatuista teiniä, joita yhdistää sarkastinen huumori, halveksunta kaikkea sovinnaista kohtaan ja rakkaus, joka heittää heidät – ja meidät – unohtumattomalle matkalle. Heidän suhteensa on sitäkin ihmeellisempi, kun tietää että he tapasivat ja rakastuivat syöpäsairaiden tukiryhmässä.

TÄHTIIN KIRJOITETTU VIRHE perustuu John Greenen romaaniin ja pohtii elämisen ja rakastamisen hauskuutta, jännittävyyttä ja traagisuutta.

Elokuvan pääosissa nähdään Shailene Woodley (The Descendants), Ansel Elgort (The Divergent), Sam Trammel (Tv-sarja True Blood), Laura Dern ja Willem Dafoe. Elokuvan on ohjannut Josh Boone.

Elokuvan traileri: Tähtiin kirjoitettu virhe

 

Sex Tape - Kadonneen videon metsästys (4. viikko - viimeiset esitykset!)


Esitysajat:
Pe 21.00
Ma ja ti 18.00

Esityksen kesto:
1h 35 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 4

Kun Jay (Jason Segel) ja Annie (Cameron Diaz) menivät aikanaan yhteen, heidän rakkautensa roihusi kiihkeänä – kuitenkin nyt kymmenen vuotta ja kaksi lasta myöhemmin heidän lempensä liekki kaipaa uutta kipinää. Seksielämäänsä piristääkseen he päättävät – miksipä ei? – kuvata kotivideon itsestään kokeilemassa läpi Rakasta hellästi -kirjan kaikki asennot yhteen putkeen kolmetuntisen muhinointimaratonin aikana.

Idea tuntuu aluksi loistavalta – kunnes he saavat huomata, ettei heidän elämänsä yksityisin video olekaan enää yksityinen. Heidän maineensa on vaakalaudalla, sillä he tietävät, että alaston totuus on vain yhden klikkauksen päässä maailmanlaajuisesta levityksestä… mutta yrittäessään epätoivoisesti hankkia videonsa takaisin tuona ikimuistoisena yönä, he huomaavat, että heidän videonsa paljastaakin enemmän kuin kukaan olisi uskonut.

Elokuvan traileri: Sex Tape

 

Näin koulutat lohikäärmeesi 2 2D (10. viikko - viimeiset esitykset!)


Esitysajat:
La ja su 15.45
To 16.45

Esityksen kesto:
1 h 45 min
Liput: 8,5 €, to 7,5 €
Teatteri: Tapio 4

NÄIN KOULUTAT LOHIKÄÄRMEESI 2 (How to Train Your Dragon 2) animaatiotrilogian jännittävä toinen osa tekee paluun sankarillisen viikinki Hikotuksen ja hänen uskollisen lohikäärmensä Hampaattoman uskomattomaan maailmaan. Tämän erottamattoman kaksikon tehtäväksi tulee suojella rauhaa ja turvata viikinkien ja lohikäärmeiden tulevaisuuus vallanhimoiselta Dragonilta.

Suomenkielisinä ääninä: Aksu Palmen, Rebecca Viitala, Jarmo Mäkinen, Iina Kuustonen, Joonathan Kettunen, Juha Paananen, Hannu-Pekka Björkman, Sara Soulie, Olavi Uusivirta, Henri Piispanen ja Oskari Tamminen.

Elokuvan traileri: Näin koulutat lohikäärmeesi 2 

 

Lucy (4. viikko - viimeiset esitykset!)


Esitysajat:
La ja su 20.45
Ma ja ti 20.00

Esityksen kesto:
1h 30 min
Liput: 10 €
Teatteri: Tapio 4

Scarlett Johansson näyttelee pääosaa Luc Bessonin toimintatrillerissä Lucy. Se kertoo nuoresta naisesta (Johansson), joka sekaantuu mustan pörssin kauppoihin ja siepataan. Tilanne kääntyy kuitenkin pian päälaelleen: Lucy saa yliotteen vangitsijoistaan ja muuttuu armottomaksi taistelijaksi.

Tyttö nimeltä Nikitan, Leonin ja The Fifth Elementin ohjaaja Luc Besson on luonut eräitä elokuvahistorian kovimpia ja kiinnostavimpia naispuolisia toimintasankareita. Toisessa pääroolissa Lucya avustavana professorina nähdään Oscar-voittaja Morgan Freeman.

Elokuvan traileri: Lucy

 

Postimies Pate (4. viikko - kiirehdi!)


Esitysajat:
La ja su 13.45
Ke 17.15

Esityksen kesto:
1 h 25 min
Liput: 8,5 €
Teatteri: Tapio 4

Brittiläinen satuhahmo Postimies Pate pääsee seikkailemaan ensi kertaa myös valkokankaalle! Viherlaakson leppoisa, kaikkien rakastama postimies joutuu nyt kokonaan uuden haasteen eteen, joka on aivan muuta kuin tutut postipulmat – Pate osallistuu tv:n kykykisaan. Miten Patelle käy julkisuuden valokeilassa? Koko perheen animaation POSTIMIES PATE suomenkielisinä ääninä kuullaan mm. Ilkka Merivaara, Veikko Honkanen, Petrus Kähkönen ja Antti L. J. Pääkkönen.

Elokuvan traileri: Postimies Pate