IisalmiJoensuuJämsäKiteeSavonlinnaSuonenjokiVarkaus

Labyrintti


TIEDOTTEET
30.10.2014
POHJOISMAIDEN NEUVOSTON ELOKUVAPALKINTO 2014 ISLANTIIN
29.10.2014
KYMMENES CINEMARE TARJOAA PARHAITA KAUHUKLASSIKOITA JA VIILEITÄ UUTUUKSIA
29.10.2014
ROKUMENTTI VIERAILEE KITEELLÄ, MUKANA HAPPORADION AKI TYKKI!

Klikkaa ja lue lisää!

  

 
Oopperat & baletit - klikkaa!
 
 

  
 
Lumiauramies
OSALLISTU
LUMIAURAMIES
 -KILPAILUUN!
 

 


Hopeatäht

 
 


 
 

 
Klikkaa ja lue lisää!


Sarjalippu

S A R J A L I P P U
myynnissä Joensuussa, Iisalmessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Kiteellä!

Nyt myynnissä myös OOPPERASARJALIPPU! 

 
LIITY POSTITUSLISTALLEMME!
SAAT JATKOSSA
SAVON KINOT OY:N
TIEDOTTEITA OHJELMISTOSTA!

 

Leffakortti

LEFFAKORTTI


 

  

 

Huomioithan päivämäärät!

Elokuvaviikko alkaa perjantaina ja päättyy torstaina. Seuraavan viikon esitysajat löydät välilehdeltä Ensi viikko
(tiedot päivitetään tiistaina illalla).
Huom! Jos avatessasi ohjelmistosivun esiin tulee vanhentunut ohjelmisto, päivitä sivu manuaalisesti (esim. painamalla F5- näppäintä). Vanhentunut sivu on todennäköisesti jäänyt koneesi välimuistiin ja aiheuttaa tämän ongelman.

 

 

Elokuvateatteri Maxim löytyy
nyt myös Facebookista!
Klikkaa logoa.


 

VARKAUDEN ELOKUVAT 24.-30.10.2014

Maximin lipunmyynti avataan 30 minuuttia ennen päivän
ensimmäisen esityksen alkua.
Lippuvaraukset arkipäivisin ma-pe klo 9 - 16 numerosta
013 - 285 762.

Huom! Lippukassoilla on ruuhkaa, käythän ostamassa lippusi hyvissä ajoin!

 
 Maxim 1   Kauppakatu 27, puh. 017 - 366 9600

Labyrintti

Labyrintti
(Suomen ensi-ilta)


Esitysajat:
Pe-ma 18.30
Ti 18.45
Ke ja to 18.30

Esityksen kesto:
1 h 55 min
Liput: 9,5 €
Teatteri: Maxim 1

James Dashnerin nuorten romaaniin perustuva toimintaseikkailu LABYRINTTI sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan, jossa Thomas herää muistinsa menettäneenä valtavan labyrintin vankina. Hän ei ole kuitenkaan yksin, vaan labyrinttiin on suljettu joukko muitakin nuoria. Yhdessä he ryhtyvät selvittämään, kuka heidät vangitsi ja miksi. Samalla Thomas ja muut ”juoksijat” yrittävät keksiä keinon päästä pakoon.

Elokuvan on ohjannut Wes Ball ja pääosia esittävät Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter, Kaya Scodelario ja Patricia Clarkson.

Elokuvan traileri.

 

Muumit Rivieralla

Muumit Rivieralla
(3. viikko - kiirehdi!)


Esitysajat:
La ja su 16.45
Ti 17.00

Esityksen kesto:
1h 15 min
Liput: 8,50 €
Teatteri: Maxim 1

Tove Janssonin piirtämät originaalit suomalaiset sarjakuvat heräävät henkiin valkokankaalla kaikenikäisille katsojille sopivassa animaatiossa MUUMIT RIVIERALLA.

Niiskuneiti on haikaillut pääsevänsä matkoille, niinpä Muumit, Niiskuneiti ja Pikku Myy päättävät lähteä seikkailulle merelle. Myrskyn jälkeinen taifuuni lennättää heidän pienen purjeveneensä Rivieralle, missä he päätyvät Le Grandin kuninkaalliseen sviittiin.

Muumipappa alkaa käyttää nimeä de Muumi ja pääsee piireihin. Niiskuneiti on imarreltu kosmopoliitin playboyn liehittelystä. Pinnallista elämänmenoa vierastava Muumimamma muuttaa mustasukkaisuuden kourissa kamppailevan Muumin kanssa asumaan perheen vanhan veneen alle. Ensimmäistä kertaa perheen yhtenäisyys on vaakalaudalla. Xavier Picardin ohjaama animaatio on suomeksi puhuttu, ääninä mm. Maria Sid, Alma Pöysti, Kris Gummerus, Mats Långbacka ja Carl Kristian Rundman.

Elokuvan traileri.

 
Klassikkojen kauhuyö

Klassikkojen kauhuyö pe 24.10.

Kauhuelokuvien ystäviä hemmotellaan viimeisen päälle, kun 24.10. Maximin valkokankaalla nähdään kaksi klassikkokauhuelokuvaa: John Carpenterin HALLOWEEN – NAAMIOIDEN YÖ sekä George A. Romeron NIGHT OF THE LIVING DEAD.

Halloween – Naamioiden yö on John Carpenterin ohjaama yhdysvaltalainen kauhuelokuva vuodelta 1978. Siinä kuuluisa sarjamurhaajahahmo Michael Myers teki ensiesiintymisensä sisarensa tappaneena, ja nyt mielisairaalasta paenneena mielipuolena. Elokuvaa pidetään etenkin 1990-luvulla suosiossa olleiden slasher-elokuvien esi-isänä ja modernin kauhuelokuvan merkkipaaluna yleensäkin. Naamioiden yö aloitti peräti yhdeksän jatko-osaa poikineen Halloween-elokuvasarjan. Alkuperäinen on silti ainoa, jonka Carpenter on ohjannut. Ohjaaja itse sävelsi ja tulkitsi elokuvan piinaavan syntetisaattorilla soitetun teemasävelmän. Elokuvan pääosissa nähdään Will Sandin, Tony Moran, Donald Pleasence sekä ”scream queen” Jamie Lee Curtis.

Night of the Living Dead näki yön hohteen vuonna 1968 ja se sai ”kunnian” olla elokuvahistorian ensimmäinen täysipainoinen ihmislihalla mässäilevä zombie-elokuva. Elokuva kertoo ruumiista, jotka nousevat kuolleista mielessään ihmisliha. Epidemia laajenee, kun puremat uppoavat uusiin uhreihin, jotka myös muuttuvat zombeiksi… Reilun sadantuhannen dollarin budjetilla tehty mustavalkoinen elokuva tuotti maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa dollaria ja sitä pidetään yhtenä elokuvahistorian tärkeimmistä kauhuelokuvista. Pääosia esittävät Judith O’Dea, Duane Jones, Karl Hardman ja Marilyn Eastman.

HALLOWEEN 24.10. klo 21.00
Ikäraja K16, kesto n. 1h 30 min

NIGHT OF THE LIVING DEAD 24.10. klo 23.00
Ikäraja K18 (Huom. varaudu todistamaan ikäsi.),
kesto n. 1h 35 min

Liput 8 euroa, molemmat elokuvat voi katsoa yhteislipulla edullisesti vain 14 eurolla.
 


Maxim 2

Dracula Untold

Dracula Untold
(2. ja viimeinen viikko!)


Esitysajat:
Pe, la, ma ja ke 19.00

Esityksen kesto:
1h 35 min
Liput: 9,50 €
Teatteri: Maxim 2

Fantasiaa, draamaa ja toimintaa yhdistelevä eeppinen toimintaseikkailu DRACULA UNTOLD on näyttävä tarina miehestä, josta tuli Dracula.

Vlad on joutunut käymään läpi karmivan lapsuuden. Hänestä koulutettiin julma ja tunteeton taistelija, joka kylvi kauhua seivästämällä vihollisensa. Nyt hän haluaa vain elää rauhassa perheensä ja kansansa kanssa. Tämän kaiken kuitenkin rikkoo jo vanha, unohdettu perinne, mikä velvoittaa hänet luovuttamaan oman poikansa ja tuhat muuta nuorta poikaa Mehmedin armeijaan. Vastustaakseen tätä Vlad joutuu kääntymään äärimmäisen vaihtoehdon puoleen ja pyytämään pimeyden voimat puolelleen.

Elokuvan on ohjannut Gary Shore ja pääosaa näyttelee Luke Evans Muissa rooleissa nähdään Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh ja Samantha Barks.

Elokuvan traileri.

 

Mielensäpahoittaja

Mielensäpahoittaja
(8. viikko - kiirehdi!)


Esitysajat:
La 17.00
Su, ti ja to 19.00

Esityksen kesto:
1 h 45 min
Liput: 9,50 €
Teatteri: Maxim 2

Siinä on mukana värit ja ääni. Sen ovat atk-koneillaan kirjoittaneet lättähattujen suosikit ohjailija Dome Karukoski ja kirjailija Tuomas Kyrö. Kyllä ovat minulle vieraita nimiä. Itseäni näyttelee Litjan Antti, hänestä olen aina enemmän pitänyt kun ei ole mikään tyhjännauraja.

Minustahan se kertoo. Kahdeksankymmentä olen jo täyttänyt ja aina kotonani asunut. Verkot pitää katsoa, perunat nostaa ja hommat hoitaa. Puhumattomuudella Sysi-Suomessa on aina pärjätty. Mutta sitten loukkaan jalkani ja joudun lähtemään pääkaupunkiin muka johonkin vysioperatiaan. Taksipirssin kyydissä viedään sinne missä on raitiovaunuja eikä kukaan käytä päähinettä. Poikani jää kotiin, koska jonkun käytävä syöttämässä emäntä. Hänellä on herra Alshaimerin tauti ja sen takia joutui Kuusikodin vuodeosastolle. Isoa taloa joudun nykyään asumaan yksin. Meitin poikaa näyttelee semmoinen kuin Iikka Forss. Kyllä en tiedä kumpi siinä on etunimi ja kumpi sukunimi.

Minun pitää mennä ensin miniän tykö. Kovasti on tämä Mari Perankoski niin kuin miniän pitää olla. Se pelkää minua ja minä vähän häntä. Enemmän on hänessä nättiä näköä kuin työihmisen näköä. Kyllä en löydä viikonlopun aikana miniän kanssa yhteistä kieltä. Olen tottunut syömään eläimen kieltä ja miniä on enemmänkin opiskellut kieliä. Kuten esimerkiksi neuvostoliittoa.

Paljon on pääkaupungissa toisella tavalla kuin kotona. Emännät käyvät töissä ja isännät koulussa. Ihmisiä ja liesiä hipaistaan eikä naksautella tai kolauteta niin kuin minun maailmassani. Mutta talon ulkopuolella on hommat tekemättä. Rännit pitää putsia, välikaivo tyhjentää ja kyllä tarvitsee miniä apua tärkeässä neuvottelussa venäläisten kanssa. Koetan näyttää kuinka asiat tehtiin silloin kun kaikki oli hyvin. Nimittäin vuonna viisikymmentä ja kolme. Ei onnistu, tulee ongelmia ihmisten välille. Ja kansakuntien välille. Ja puun ja Voortti Eskortin välille.

Elokuvan traileri.

 

Magic in the Moonlight

Magic in the Moonlight
(matinea!)


Esitysajat:
Su 17.00
Ti 16.45

Esityksen kesto:
1 h 40 min
Liput: su 8,5 €, ti 7,5 €
Teatteri: Maxim 2

Woody Allenin uusi elokuva Magic in the Moonlight on romanttinen komedia englantilaismiehestä, joka saa tehtäväkseen selvittää, onko hänen tuttavansa joutumassa petoksen uhriksi. Hän päätyykin itse huijatuksi ja rakastuu. Seuraa niin henkilökohtaisia kuin ammatillisiakin selkkauksia.

Elokuva sijoittuu 1920-luvun Etelä-Ranskaan, maailmaan jota värittävät hulppeat kartanot, Rivieran rantabulevardit, jazz-kapakat ja aikakauden muodikkaat urheilulajit.

Elokuvan pääosissa nähdään Emma Stone, Colin Firth, Marcia Gay Harden, Hamish Linklater ja Eileen Atkins.

Elokuvan traileri.