IisalmiJoensuuJämsäKiteeSavonlinnaSuonenjokiVarkaus


TIEDOTTEET
16.4.2014
LEIDIEN LEFFAPÄIVÄÄ VIETETÄÄN TAPIOSSA LAUANTAINA 26.4.!
16.4.2014

RANSKALAISEN ELOKUVAN VIIKKO ALKAA TAPIOSSA 22.4.!

9.4.2014
BERLIININ FILHARMONIKKOJEN PÄÄSIÄISKONSERTTI SUORANA TAPIOSSA

  Klikkaa ja lue lisää! 
 

 
Leidien Leffapäivä
 

    
 
OSALLISTU
DIVERGENT - OUTOLINTU
 -KILPAILUUN!
 Hopeatäht

 
 


 
Elokuvateatterikeskus
Tapio nyt Facebookissa- käy tykkäämässä!
 


 

 
Klikkaa ja lue lisää!


Sarjalippu

S A R J A L I P P U
myynnissä Joensuussa, Iisalmessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Kiteellä!

Nyt myynnissä myös OOPPERASARJALIPPU! 

 
LIITY POSTITUSLISTALLEMME!
SAAT JATKOSSA
SAVON KINOT OY:N
TIEDOTTEITA OHJELMISTOSTA!

 

Leffakortti

LEFFAKORTTI


 

  

 

Huomioithan päivämäärät!

Elokuvaviikko alkaa perjantaina ja päättyy torstaina. Seuraavan viikon esitysajat löydät välilehdeltä Ensi viikko
(tiedot päivitetään tiistaina illalla).
Huom! Jos avatessasi ohjelmistosivun esiin tulee vanhentunut ohjelmisto, päivitä sivu manuaalisesti (esim. painamalla F5- näppäintä). Vanhentunut sivu on todennäköisesti jäänyt koneesi välimuistiin ja aiheuttaa tämän ongelman. 
 
Elokuvateatteri Maxim
on nyt myös Facebookissa!
 


 


VARKAUDEN ELOKUVAT 18.- 24.4.2014

Maximin lipunmyynti avataan pe- ma 45 minuuttia ja ti- to puoli tuntia
ennen ensimmäisen esityksen alkua. To päivällä lipunmyynti avataan tuntia ennen Hopeatähden alkua.
Lippuvaraukset arkipäivisin ma-pe klo 9 - 16 numerosta 013 - 285 762.

Maxim 1/2   Kauppakatu 27, puh. 017 - 366 9600       

 

Noah 2D (vielä nämä esitykset!)


Esitysajat:
Pe 16.30,
Su 15.30

Esityksen kesto:
2h 15 min
Liput: 9,5 €
Teatteri: Maxim 1

Russell Crowe on Noah, suureen tehtävään valittu mies. Vain hän voi auttaa, kun apokalyptinen tulva uhkaa tuhota koko maailman.

Noah on eeppinen tarina rohkeudesta, uhrauksesta ja toivosta. Elokuvan ohjaa visionääri Darren Aronofsky. Muissa osissa mm. Anthony Hopkins, Emma Watson, Logan Lerman, Jennifer Connelly.

Elokuvan traileri: Noah

 

Divergent- Outolintu (2. ja viimeinen viikko!)


Esitysajat:
La 16.30,
Ma 15.30,
Ti 18.30

Esityksen kesto:
2h 20 min
Liput: 9,5 €
Teatteri: Maxim 1

Elokuva perustuu Veronica Rothin Divergent-menestysromaaniin. Tarina sijoittuu dystopiaan, jossa ihmiset on jaettu viiteen eri ryhmään. Jako perustuu heidän luonteenpiirteisiinsä.

Tris Prior (Shailene Woodley) on nuori tyttö, jota varoitetaan siitä että hän on ”divergent” eli outolintu, eikä hän tule koskaan sopimaan mihinkään viidestä ryhmästä. Tris saa kuulla salaliitosta tuhota kaikki outolinnut ja alkaa selvittää, mikä tekee heistä niin erilaisia ja vaarallisia.

Divergent on tarina valinnoista ja niiden seurauksista, odottamattomasta rakkaudesta sekä vinoutuneesta ”täydellisestä yhteiskunnasta”.

Pääosissa: Shailene Woodley, Kate Winslet, Theo James, Ashley Judd, Ray Stevenson, Jai Courtney, Zoë Kravitz, Miles Teller, Tony Goldwyn, Maggie Q

Elokuvan traileri: Outolintu

 

Transcendence (Suomen ensi-ilta!)


Esitysajat:
Pe ja la 19.15,
Su- ma 18.15,
Ti ei es.,
Ke- to 18.30

Esityksen kesto:
2h
Liput: 9,5 €
Teatteri: Maxim 1

Tohtori Will Caser (Johnny Depp) on tekoälyn johtava tutkija, joka työskentelee luodakseen koneen, jossa yhdistyvät kaikki olemassa oleva älykkyys sekä täydellinen valikoima ihmistunteita.

Will Caserin kiistanalaiset kokeet ovat tehneet hänestä kuuluisan, mutta ne ovat myös tehneet hänestä ykköskohteen teknologian vastaisille ääriryhmille, jotka ovat valmiita tuhoamaan hänet. Vihollisten yrittäessä pysäyttää Willin tutkimukset, he tahattomasti auttavatkin häntä onnistumaan tavoitteessaan olla osa luomaansa tekoälyä.

Willin vaimo Evelynin (Rebecca Hall) ja parhaat ystävät Max (Paul Bettany) ja Joseph (Morgan Freeman) kohtaavat pahimmat pelkonsa, kun Willin läsnäolo kehittyy kaikkialla olevaksi vallanhaluksi

Elokuvan traileri: Transcendence

 

Philomena (Hopeatähti!)


Esitysajat:
To 13.00

Esityksen kesto:
1h 35 min
Liput: 7,5 €
Teatteri: Maxim 1

Katkeransuloinen draama rakkaudesta ja menetyksestä perustuu tositapahtumiin.

Philomena (Judi Dench) oli vasta teini-ikäinen tultuaan raskaaksi vuoden 1952 Irlannissa. Langenneena naisena Philomena lähetettiin luostariin, jonka nunnat toimittivat hänen poikansa Yhdysvaltoihin adoptoitavaksi. Menettämättä koskaan uskoaan, etsi Philomena lastaan viidenkymmenen vuoden ajan – turhaan

Yhdessä elämään kyllästyneen toimittajan Martinin (Steve Coogan) kanssa Philomena lähtee Amerikkaan matkalle, joka muuttaa kaiken. Kadonneen lapsen mysteerin ratkeaminen ei jää ainoaksi matkan hedelmäksi, vaan myös Philomenan ja Martinin yllättävä suhde, yhtä aikaa liikuttava ja hauska, kukoistaa reissussa.

Elokuvan traileri: Philomena

 


 

Maxim 2

 

Rio 2 3D ja 2D (2. viikko!)


Esitysajat:
3D –esitykset
Pe 16.00,
Su- ma 15.00,
Ke- to 17.00

2D- esitykset:
La 16.00,
Ti 17.00

Esityksen kesto:
1h 45 min
Liput:
3D- esitykset 10 €
2D- esitykset: 8,5 €
Teatteri: Maxim 2

Suosittu RIO-animaatioseikkailu saa jatkoa elokuvassa RIO 2, kun vanhat tutut ja uudet hauskat hahmot palaavat valkokankaalle. Tällä kertaa Blu, Jewel ja heidän kolme lastaan jättävät taianomaisen kaupungin ja matkaavat Amazonin sademetsään perhelomalle. Kaupunkilintu Blu kohtaa pelottavimman vastustajansa – appiukkonsa – samaan aikaan, kun Nigel juonii taas pirullisia kostosuunnitelmiaan.

Elokuva on suomeksi puhuttu, ääninä mm. Antti Lang, Kiti Kokkonen, Raili Raitala, Samuel Harjanne, Ville Tiihonen, Toni Wahlström, Elastinen, Iso H., Sasu Moilanen, Venla Rajalin, Tommi Korpela, Juha Veijonen, Tuomas Uusitalo, Henri Piispanen ja Miitta Sorvali.

Elokuvan traileri: Rio 2

 

Huikopeli (Suomen ensi-ilta!)


Esitysajat:
Pe ja la 18.15,
Su- ma 19.00,
Ti- to 19.15

Esityksen kesto:
1h 25 min
Liput: 9,5 €
Teatteri: Maxim 2

Spoof-elokuvien voimakaksikko, Jason Friedberg ja Aaron Seltzer (Scary Movie, Epic Movie, Vampyyrien imussa), ovat jälleen yhdistäneet voimansa. Huikopeli (The Starving Games) parodioi supersuosittuja Nälkäpeli-elokuvia kieli tukevasti poskessa!

Kantmiss Evershot ilmoittautuu vapaaehtoiseksi kilpailijaksi 75. vuotuiseen Nälkäpeliin, pelastaakseen pikkusiskonsa Petunian raa’alta taistelulta elämästä ja kuolemasta. Kuinka Kantmissin käy? Ja saako Petunia himoitsemansa hamsterin?

Nälkäpelien lisäksi Huikopeli irvailee myös esimerkiksi The Expendables -toimintaelokuville, Angry Birds -pelille, Gangnam Style -hitille ja monille muille populaarikulttuurin ilmiöille.

Elokuvan traileri: Huikopeli

 

Eedenistä pohjoiseen (toiveuusinta!)


Esitysajat:
Su ja ma 17.15

Esityksen kesto:
1h 15 min
Liput: 9,5 €
Teatteri: Maxim 2

EEDENISTÄ POHJOISEEN on Virpi Suutarin ohjaama ja käsikirjoittama viihdyttävä dokumentaarinen rakkauselokuva suomalaisista pariskunnista, joilla on intohimoinen suhde puutarhaan. Komediallisesti viritetyssä elokuvassa kurkistetaan pariskuntien kertomuksiin pensasaitojen sisäpuolelle. Puutarha antaa kehykset kertomuksille parisuhteen ristiriidoista ja iloista, se kuvastaa elämän monimuotoista kukoistusta, antaa voimaa ja yhdistää, mutta kääntyy myös luopumisen kohtauspaikaksi. Elokuvan pariskuntien välille kasvaa näkymätön side
omilla tarinoillaan he kuuntelevat, kommentoivat ja lohduttavat toinen toistaan.


Elokuvan traileri: Eedenistä pohjoiseen