IisalmiJoensuuJämsäKiteeSavonlinnaSuonenjokiVarkausTIEDOTTEET
18.9.2014
BILLY ELLIOT -MUSIKAALI TAPIOON 7.10.!
16.9.2014

KESÄN NETTIKISOJEN VOITTAJAT

3.9.2014
POHJOISMAIDEN NEUVOSTON ELOKUVAPALKINTO 2014

Oopperat & baletit - klikkaa!

 
 

  
 
OSALLISTU
BOKSITROLLIT
 -KILPAILUUN!
 

 


Hopeatäht

 
 


 
 

 
Klikkaa ja lue lisää!


Sarjalippu

S A R J A L I P P U
myynnissä Joensuussa, Iisalmessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Kiteellä!

Nyt myynnissä myös OOPPERASARJALIPPU! 

 
LIITY POSTITUSLISTALLEMME!
SAAT JATKOSSA
SAVON KINOT OY:N
TIEDOTTEITA OHJELMISTOSTA!

 

Leffakortti

LEFFAKORTTI


 

  

Huomioithan päivämäärät!

Elokuvaviikko alkaa perjantaina ja päättyy torstaina. Seuraavan viikon esitysajat löydät välilehdeltä Ensi viikko
(tiedot päivitetään tiistaina illalla).
Huom! Jos avatessasi ohjelmistosivun esiin tulee vanhentunut ohjelmisto, päivitä sivu manuaalisesti (esim. painamalla F5- näppäintä). Vanhentunut sivu on todennäköisesti jäänyt koneesi välimuistiin ja aiheuttaa tämän ongelman.

 

 

Elokuvateatteri Maxim löytyy
nyt myös Facebookista!
Klikkaa logoa.


 

VARKAUDEN ELOKUVAT 19.-25.9.2014

Maximin lipunmyynti avataan puoli tuntia
ennen päivän ensimmäisen esityksen alkua, keskiviikkona ennen
klo 13.00 päivänäytöstä tuntia ennen.
Lippuvaraukset arkipäivisin ma-pe klo 9 - 16 numerosta
013 - 285 762.

Huom! Lippukassoilla on ruuhkaa, käythän ostamassa lippusi hyvissä ajoin!

 
 
 Maxim 1/2   Kauppakatu 27, puh. 017 - 366 9600

 


Mielensäpahoittaja (3. viikko!)


Esitysajat:
Pe 18.30,
La ja su 16.45 ja 19.00,
Ma ja ti 18.30,
Ke 13.00 ja 18.30,
To 18.30

Esityksen kesto:
1 h 45 min
Liput: 9,5 €, ke klo 13.00 liput 7,5 €
Teatteri: Maxim 1

Siinä on mukana värit ja ääni. Sen ovat atk-koneillaan kirjoittaneet lättähattujen suosikit ohjailija Dome Karukoski ja kirjailija Tuomas Kyrö. Kyllä ovat minulle vieraita nimiä. Itseäni näyttelee Litjan Antti, hänestä olen aina enemmän pitänyt kun ei ole mikään tyhjännauraja.

Minustahan se kertoo. Kahdeksankymmentä olen jo täyttänyt ja aina kotonani asunut. Verkot pitää katsoa, perunat nostaa ja hommat hoitaa. Puhumattomuudella Sysi-Suomessa on aina pärjätty. Mutta sitten loukkaan jalkani ja joudun lähtemään pääkaupunkiin muka johonkin vysioperatiaan. Taksipirssin kyydissä viedään sinne missä on raitiovaunuja eikä kukaan käytä päähinettä. Poikani jää kotiin, koska jonkun käytävä syöttämässä emäntä. Hänellä on herra Alshaimerin tauti ja sen takia joutui Kuusikodin vuodeosastolle. Isoa taloa joudun nykyään asumaan yksin. Meitin poikaa näyttelee semmoinen kuin Iikka Forss. Kyllä en tiedä kumpi siinä on etunimi ja kumpi sukunimi.

Minun pitää mennä ensin miniän tykö. Kovasti on tämä Mari Perankoski niin kuin miniän pitää olla. Se pelkää minua ja minä vähän häntä. Enemmän on hänessä nättiä näköä kuin työihmisen näköä. Kyllä en löydä viikonlopun aikana miniän kanssa yhteistä kieltä. Olen tottunut syömään eläimen kieltä ja miniä on enemmänkin opiskellut kieliä. Kuten esimerkiksi neuvostoliittoa.

Paljon on pääkaupungissa toisella tavalla kuin kotona. Emännät käyvät töissä ja isännät koulussa. Ihmisiä ja liesiä hipaistaan eikä naksautella tai kolauteta niin kuin minun maailmassani. Mutta talon ulkopuolella on hommat tekemättä. Rännit pitää putsia, välikaivo tyhjentää ja kyllä tarvitsee miniä apua tärkeässä neuvottelussa venäläisten kanssa. Koetan näyttää kuinka asiat tehtiin silloin kun kaikki oli hyvin. Nimittäin vuonna viisikymmentä ja kolme. Ei onnistu, tulee ongelmia ihmisten välille. Ja kansakuntien välille. Ja puun ja Voortti Eskortin välille.

Elokuvan traileri: Mielensäpahoittaja


 

Maxim 2


Viiru ja Pesonen: Pikkukepposia ja suurta ystävyyttä (2. viikko - kiirehdi!)


Esitysajat:
La ja su 16.00,
Ke 18.00

Esityksen kesto:
1h 30 min
Liput: 8,5 €
Teatteri: Maxim 2

Ukko Pesonen asuu pienessä punaisessa mökissä ja hänen päivänsä kuluvat mukavasti halkoja hakatessa, nikkaroidessa, keksintöjä tehdessä ja kanoja hoitaessa.

Oikeastaan hänellä on kaikkea, mitä hän voisi elämältään toivoa. Vaikka kyllähän Pesonenkin tuntee joskus olonsa hieman yksinäiseksi. Eräänä päivänä hänen huolehtivainen naapurinsa rouva Anttonen tuo Pesoselle pienen kissanpennun, jotta vanhalla miehellä olisi edes jotain seuraa. Pesonen antaa kissanpojalle nimen Viiru ja kasvattaa sitä hellästi kotonaan. Kun Viiru alkaa yht’äkkiä eräänä päivänä puhua, onnesta tulee täydellistä, ja näistä kahdesta tulee erottamattomat ystävät.

Naapuri Kosonen seuraa miehen ja kissan ystävyyttä hieman häkeltyneenä ja pitää Pesosta tärähtäneenä. Kososella on kuitenkin muitakin murheita – hänen kukkonsa ei nimittäin lopeta kiekumista. Ennenkuin äänekäs kukko joutuu pataan, rientää rouva Anttonen onneksi hätiin ja pyytää hyväsydämistä Pesosta pelastamaan kukon ottamalla sen hoitoonsa. Kiltti Pesonen suostuu auttamaan ja pian niin Pesonen kuin hänen kanansakin ovat innoissaan kanalan uudesta asukkaasta. Mutta Viiru on surullinen ja tuntee olonsa syrjäytetyksi, kun kukko varastaa kaikkien huomion. Pieni kissa pelkää menettävänsä parhaan ja ainoan ystävänsä...

Elokuvan traileri: Viiru ja Pesonen

 


Boksitrollit 3D ja 2D (Suomen ensi-ilta!)


Esitysajat:
3D-versio:
Pe, su, ma ja to 18.00

2D-versio:
La ja ti 18.00

Esityksen kesto:
1h 35 min
Liput:
3D-liput 10 €
2D- liput 8,5 €
Teatteri: Maxim 2

Animaatioelokuva BOKSITROLLIT on huumorilla höystetty satuseikkailu pienistä otuksista, joilla on kanttia! Juustingin kaupungin asukkaat ovat ylpeää väkeä – ja aivan hulluina maailman haisevimpiin ja herkullisiin juustoihin. Kaupungin katujen alla majailevat pelätyt boksitrollit, jotka pukeutuvat pahvilaatikoihin ja varastelevat tarinoiden mukaan kaupunkilaisten kalleimpia asioita: lapsia ja juustoja. Näin kerrotaan, mutta todellisuudessa boksitrollit ovatkin erittäin leppoisaa ja hauskaa porukkaa.

Kun ilkeä tuholaistorjuja Sieppo alkaa jahdata boksitrolleja päästäkseen juustoseurapiireihin, otukset ovat pulassa. Hurja seikkailu on valmis alkamaan!

Suomeksi puhutun version ääninä: Erik Carlson, Heljä Heikkinen, Markus Bäckman, Carl-Kristian Rundman, Teuvo Matala, Stan Saanila, Riku Nieminen, Antti Pääkkönen, Katja Aakkula, Juhani Rajalin ja Jarmo Mäkinen.

Elokuvan traileri: Boksitrollit