IisalmiJoensuuJämsäKiteeSavonlinnaSuonenjokiVarkausTIEDOTTEET
16.10.2014
BOKSITROLLIT-KISA PÄÄTTYNYT
14.10.2014
KINO LOKAKUU TAPIOSSA 23.- 24.10.
14.10.2014
KAUHUYÖ 24.10. SAVONLINNASSA, IISALMESSA, VARKAUDESSA JA KITEELLÄ

Klikkaa ja lue lisää!

  

 
Oopperat & baletit - klikkaa!
 
 

  
 
Lumiauramies
OSALLISTU
LUMIAURAMIES
 -KILPAILUUN!
 

 


Hopeatäht

 
 


 
 

 
Klikkaa ja lue lisää!


Sarjalippu

S A R J A L I P P U
myynnissä Joensuussa, Iisalmessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Kiteellä!

Nyt myynnissä myös OOPPERASARJALIPPU! 

 
LIITY POSTITUSLISTALLEMME!
SAAT JATKOSSA
SAVON KINOT OY:N
TIEDOTTEITA OHJELMISTOSTA!

 

Leffakortti

LEFFAKORTTI


 

  

Huomioithan päivämäärät!

Elokuvaviikko alkaa perjantaina ja päättyy torstaina. Seuraavan viikon esitysajat löydät välilehdeltä Ensi viikko
(tiedot päivitetään tiistaina illalla).
Huom! Jos avatessasi ohjelmistosivun esiin tulee vanhentunut ohjelmisto, päivitä sivu manuaalisesti (esim. painamalla F5- näppäintä). Vanhentunut sivu on todennäköisesti jäänyt koneesi välimuistiin ja aiheuttaa tämän ongelman.

 

 

Elokuvateatteri Maxim löytyy
nyt myös Facebookista!
Klikkaa logoa.


 

VARKAUDEN ELOKUVAT 17.- 23.10.2014

Maximin lipunmyynti avataan lauantaina ja sunnuntaina 45 minuuttia
ennen päivän ensimmäisen esityksen alkua, pe ja ma- to puoli tuntia ennen ensimmäisen esityksen alkua.
Lippuvaraukset arkipäivisin ma-pe klo 9 - 16 numerosta
013 - 285 762.

Huom! Lippukassoilla on ruuhkaa, käythän ostamassa lippusi hyvissä ajoin!

 
 Maxim 1   Kauppakatu 27, puh. 017 - 366 9600


Muumit Rivieralla (2. viikko!)


Esitysajat:
Pe 17.15,
La ja su 15.15,
Ma- ti ei es.,
Ke ja to 17.15

Esityksen kesto:
1h 15 min
Liput: 8,5 €
Teatteri: Maxim 1

Tove Janssonin piirtämät originaalit suomalaiset sarjakuvat heräävät henkiin valkokankaalla kaikenikäisille katsojille sopivassa animaatiossa MUUMIT RIVIERALLA.

Niiskuneiti on haikaillut pääsevänsä matkoille, niinpä Muumit, Niiskuneiti ja Pikku Myy päättävät lähteä seikkailulle merelle. Myrskyn jälkeinen taifuuni lennättää heidän pienen purjeveneensä Rivieralle, missä he päätyvät Le Grandin kuninkaalliseen sviittiin.

Muumipappa alkaa käyttää nimeä de Muumi ja pääsee piireihin. Niiskuneiti on imarreltu kosmopoliitin playboyn liehittelystä. Pinnallista elämänmenoa vierastava Muumimamma muuttaa mustasukkaisuuden kourissa kamppailevan Muumin kanssa asumaan perheen vanhan veneen alle. Ensimmäistä kertaa perheen yhtenäisyys on vaakalaudalla. Xavier Picardin ohjaama animaatio on suomeksi puhuttu, ääninä mm. Maria Sid, Alma Pöysti, Kris Gummerus, Mats Långbacka ja Carl Kristian Rundman.

Elokuvan traileri: Muumit Rivieralla

 


Vadelmavenepakolainen (3. ja viimenen viikko!)


Esitysajat:
Pe ei es.,
La- ti joka ilta 17.00,
Ke ja to ei es.

Esityksen kesto:
1h 35 min
Liput: 9,5 €
Teatteri: Maxim 1

Elokuvassa VADELMAVENEPAKOLAINEN Mikko Virtanen tuntee itsensä ruotsalaiseksi mieheksi, joka on pakotettu suomalaisen miehen ruumiiseen. Kuin vastauksena rukouksiinsa Mikko kohtaa ruotsalaisen Mikael Anderssonin, joka on valmis luovuttamaan henkilöllisyytensä Mikolle.

Mikko matkustaa kohti paratiisinomaista Tukholmaa uuden, unelmiensa identiteetin turvin. Hänestä on tullut ruotsalainen psykologi Mikael Andersson, joka on viettänyt huolettomia lapsuuspäiviä idyllisellä Käringöllä ja jonka äitiä Gretaa hoidetaan tukholmalaisessa vanhainkodissa. Mutkia matkaan aiheuttaa ainoastaan Mikaelin sisko Maria, josta Mikko ei tiennyt mitään. Saako Mikon elämä täyttymyksensä Ruotsissa vai nostaako suomalaisuus väkisin päätään?

Elokuva perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen romaaniin ja sen on ohjannut Leif Lindblom. Pääosissa nähdään Jonas Karlsson, Josephine Bornebusch, Frida Hallgren, Jarmo Mäkinen, Armi Toivanen, Tommi Korpela, Kari-Pekka Toivonen ja Elina Knihtilä.

Elokuvan traileri: Vadelmavenepakolainen

 


Dracula Untold (Suomen ensi-ilta)


Esitysajat:
Pe- to joka ilta 19.00

Esityksen kesto:
1h 35 min
Liput: 9,5 €
Teatteri: Maxim 1

Fantasiaa, draamaa ja toimintaa yhdistelevä eeppinen toimintaseikkailu DRACULA UNTOLD on näyttävä tarina miehestä, josta tuli Dracula.

Vlad on joutunut käymään läpi karmivan lapsuuden. Hänestä koulutettiin julma ja tunteeton taistelija, joka kylvi kauhua seivästämällä vihollisensa. Nyt hän haluaa vain elää rauhassa perheensä ja kansansa kanssa. Tämän kaiken kuitenkin rikkoo jo vanha, unohdettu perinne, mikä velvoittaa hänet luovuttamaan oman poikansa ja tuhat muuta nuorta poikaa Mehmedin armeijaan. Vastustaakseen tätä Vlad joutuu kääntymään äärimmäisen vaihtoehdon puoleen ja pyytämään pimeyden voimat puolelleen.

Elokuvan on ohjannut Gary Shore ja pääosaa näyttelee Luke Evans Muissa rooleissa nähdään Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh ja Samantha Barks.

Elokuvan traileri: Dracula Untold


 

Maxim 2


Taikojen talo 2D ja 3D (viimeiset esitykset!)


Esitysajat:
2D- versio:
Pe 16.30

3D-versio:
Su 16.00

Esityksen kesto:
1h 25 min
Liput:
2D-versio: 7,5 €,
3D-versio: 10 €
Teatteri: Maxim 2

Hylätty pieni Myrsky-kissa löytää sateisena yönä suojapaikan ystävällisen vanhan taikurin kummallisesta talosta. Taikojen talo on täynnä erikoisia vempeleitä, hassuja eläimiä ja eläviä leluja. Talossa pitkään asustaneet Jack-kani ja Maggie-hiiri, eivät ole innoissaan uudesta huomiota saavasta Myrskystä. Taikurin joutuessa tilapäisesti sairaalaan, joutuvat taikojen talon asukit kuitenkin yhdistämään voimansa suojellakseen taloa taikurin ilkeältä veljenpojalta, joka juonittelee myyvänsä talon.

Suomenkielisinä ääninä: Antti Litja, Luka Haikonen, Sampo Sarkola, Matleena Kuusniemi, Joonas Saartamo, Tuomas Uusitalo ja Jarmo Koski.

Elokuvan traileri: Taikojen talo

 


Mielensäpahoittaja (7. viikko - kiirehdi!)


Esitysajat:
Pe ei es.,
La 16.00,
Su, ma ja ti 18.00,
Ke ja to ei es.

Esityksen kesto:
1 h 45 min
Liput: 9,5 €
Teatteri: Maxim 2

Siinä on mukana värit ja ääni. Sen ovat atk-koneillaan kirjoittaneet lättähattujen suosikit ohjailija Dome Karukoski ja kirjailija Tuomas Kyrö. Kyllä ovat minulle vieraita nimiä. Itseäni näyttelee Litjan Antti, hänestä olen aina enemmän pitänyt kun ei ole mikään tyhjännauraja.

Minustahan se kertoo. Kahdeksankymmentä olen jo täyttänyt ja aina kotonani asunut. Verkot pitää katsoa, perunat nostaa ja hommat hoitaa. Puhumattomuudella Sysi-Suomessa on aina pärjätty. Mutta sitten loukkaan jalkani ja joudun lähtemään pääkaupunkiin muka johonkin vysioperatiaan. Taksipirssin kyydissä viedään sinne missä on raitiovaunuja eikä kukaan käytä päähinettä. Poikani jää kotiin, koska jonkun käytävä syöttämässä emäntä. Hänellä on herra Alshaimerin tauti ja sen takia joutui Kuusikodin vuodeosastolle. Isoa taloa joudun nykyään asumaan yksin. Meitin poikaa näyttelee semmoinen kuin Iikka Forss. Kyllä en tiedä kumpi siinä on etunimi ja kumpi sukunimi.

Minun pitää mennä ensin miniän tykö. Kovasti on tämä Mari Perankoski niin kuin miniän pitää olla. Se pelkää minua ja minä vähän häntä. Enemmän on hänessä nättiä näköä kuin työihmisen näköä. Kyllä en löydä viikonlopun aikana miniän kanssa yhteistä kieltä. Olen tottunut syömään eläimen kieltä ja miniä on enemmänkin opiskellut kieliä. Kuten esimerkiksi neuvostoliittoa.

Paljon on pääkaupungissa toisella tavalla kuin kotona. Emännät käyvät töissä ja isännät koulussa. Ihmisiä ja liesiä hipaistaan eikä naksautella tai kolauteta niin kuin minun maailmassani. Mutta talon ulkopuolella on hommat tekemättä. Rännit pitää putsia, välikaivo tyhjentää ja kyllä tarvitsee miniä apua tärkeässä neuvottelussa venäläisten kanssa. Koetan näyttää kuinka asiat tehtiin silloin kun kaikki oli hyvin. Nimittäin vuonna viisikymmentä ja kolme. Ei onnistu, tulee ongelmia ihmisten välille. Ja kansakuntien välille. Ja puun ja Voortti Eskortin välille.

Elokuvan traileri Mielensäpahoittaja

 


Valekytät (vain nämä esitykset!)


Esitysajat:
Pe ja la 18.15,
Ke ja to 18.15

Esityksen kesto:
1h 45 min
Liput: 9,5 €
Teatteri: Maxim 2

Valekytät on kyttäkaksikko-elokuvien aatelia – paitsi että kumpikaan kaksikosta ei ole kyttä! Kun kaksi kaverusta pukeutuu poliiseiksi naamiaisiin, tulee heistä koko naapuruston idoleita. Mutta kun nämä vasta palvelukseen astuneet ”sankarit” sekaantuvat oikeiden gangstereiden ja korruptoiuneiden etsivien verkkoon, he joutuvat laittamaan valevirkamerkkinsä peliin tosissaan.

Pääosissa: Damon Wayans Jr., Nina Dobrev, Jake Johnson ja Angela Kerecz.

Elokuvan traileri: Valekytät