IisalmiJoensuuJämsäKiteeSavonlinnaSuonenjokiVarkausTIEDOTTEET
21.11.2014

JOULULAHJALIPUT NYT MYYNNISSÄ

11.11.2014
NÄLKÄPELI – MATKIJANÄRHI, OSA 1 –ELOKUVAN LIPPUJEN MYYNTI ALKAA TIISTAINA 11.11.!
5.11.2014

LUMIAURAMIES-KISA PÄÄTTYNYT


 
 
Klikkaa ja lue lisää!
 
 

 
OSALLISTU
NÄLKÄPELI - MATKIJANÄRHI
osa 1
 -KILPAILUUN!
  

 
Oopperat & baletit - klikkaa!
 
 

 


Hopeatäht

 
 


 
 

 
Klikkaa ja lue lisää!


Sarjalippu

S A R J A L I P P U
myynnissä Joensuussa, Iisalmessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Kiteellä!

Nyt myynnissä myös OOPPERASARJALIPPU! 

 
LIITY POSTITUSLISTALLEMME!
SAAT JATKOSSA
SAVON KINOT OY:N
TIEDOTTEITA OHJELMISTOSTA!

 

Leffakortti

LEFFAKORTTI


 

  

Huomioithan päivämäärät!

Elokuvaviikko alkaa perjantaina ja päättyy torstaina. Seuraavan viikon esitysajat löydät välilehdeltä Ensi viikko
(tiedot päivitetään tiistaina illalla).
Huom! Jos avatessasi ohjelmistosivun esiin tulee vanhentunut ohjelmisto, päivitä sivu manuaalisesti (esim. painamalla F5- näppäintä). Vanhentunut sivu on todennäköisesti jäänyt koneesi välimuistiin ja aiheuttaa tämän ongelman.

 

 

Elokuvateatteri Maxim löytyy
nyt myös Facebookista!
Klikkaa logoa.


 

VARKAUDEN ELOKUVAT 21.-27.11.2014

Maximin lipunmyynti avautuu joka ilta
puoli tuntia ennen ensimmäistä esitystä.
Lippuvaraukset arkipäivisin ma-pe klo 9 - 16 numerosta
013 - 285 762.

Huom! Lippukassoilla on ruuhkaa, käythän ostamassa lippusi hyvissä ajoin!

 
 Maxim 1 & 2   Kauppakatu 27, puh. 017 - 366 9600

 
 
 

Nälkäpeli - Matkijanärhi, osa 1
(Ensi-iltaviikko)


Esitysajat:
Pe ja la 18.30
Su 18.00
Ma 18.30
Ti 18.00
Ke ja to 18.30

Esityksen kesto: 2h 5 min
Liput: 9,50 €
Teatteri: Maxim 1

Huikean suosittu Nälkäpeli-elokuvasarja saa jatkoa elokuvassa NÄLKÄPELI – MATKIJANÄRHI, OSA 1!

Katniss Everdeenistä tulee vastentahtoisesti vallankumouksen symboli: Matkijanärhi. Ei riitä, että hän on jo aikaisemmin uhmannut Capitolia Nälkäpelissä ja luonut siten ihmisiä yhdistävän tekijän. Hänen täytyy nyt ryhtyä oikeaksi johtajaksi, vallankumouksen kasvoiksi, ääneksi ja ruumiillistumaksi. Useimmat vyöhykkeet ovat nyt avoimessa sodassa Capitolia vastaan, ja hänen on oltava se, jonka he uskovat johtavan heidät voittoon.

Pääosissa: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Natalie Dormer, Liam Hemsworth, Sam Claflin ja Julianne Moore.

Elokuvan traileri: Nälkäpeli: Matkijanärhi osa 1

 

Nuija ja tosinuija kaks
(2. viikko - viimeiset esitykset!)


Esitysajat:
Pe ja la 19.00
Su ei es.
Ma 19.00
Ti ei es.
Ke ja to 19.00

Esityksen kesto: 1h 50 min
Liput: 9,50 €
Teatteri: Maxim 2

Farrellyn veljesten kulttimainetta nauttiva komediaklassikko Nuija ja tosinuija saa jatkoa 20 vuotta ensimmäisen kohelluksen jälkeen.

Pääosissa ovat jälleen ääliökaverukset Harry (Jeff Daniels) ja Lloyd (Jim Carrey). Lisäksi mukana on useita ensimmäisestä nuijailusta tuttuja hahmoja jälkikasvuineen.

Cameo-roolin elokuvassa tekee suureksi Nuija ja tosinuija -faniksi tunnustautuva Oscar-voittaja Jennifer Lawrence (American Hustle, Unelmien pelikirja).

”Nuija ja tosinuija kakkosessa on juttuja, jotka saavat ensimmäisen elokuvan vessakohtauksen vaikuttamaan laimealta.” – Jeff Daniels

Elokuvan traileri: Nuija ja tosinuija kaks

 

Mielensäpahoittaja (menestys jatkuu - lisäesitykset)


Esitysajat:
Su ja ti 19.00

Esityksen kesto: 1 h 45 min
Liput: 9,50 €
Teatteri: Maxim 2

Siinä on mukana värit ja ääni. Sen ovat atk-koneillaan kirjoittaneet lättähattujen suosikit ohjailija Dome Karukoski ja kirjailija Tuomas Kyrö. Kyllä ovat minulle vieraita nimiä. Itseäni näyttelee Litjan Antti, hänestä olen aina enemmän pitänyt kun ei ole mikään tyhjännauraja.

Minustahan se kertoo. Kahdeksankymmentä olen jo täyttänyt ja aina kotonani asunut. Verkot pitää katsoa, perunat nostaa ja hommat hoitaa. Puhumattomuudella Sysi-Suomessa on aina pärjätty. Mutta sitten loukkaan jalkani ja joudun lähtemään pääkaupunkiin muka johonkin vysioperatiaan. Taksipirssin kyydissä viedään sinne missä on raitiovaunuja eikä kukaan käytä päähinettä. Poikani jää kotiin, koska jonkun käytävä syöttämässä emäntä. Hänellä on herra Alshaimerin tauti ja sen takia joutui Kuusikodin vuodeosastolle. Isoa taloa joudun nykyään asumaan yksin. Meitin poikaa näyttelee semmoinen kuin Iikka Forss. Kyllä en tiedä kumpi siinä on etunimi ja kumpi sukunimi.

Minun pitää mennä ensin miniän tykö. Kovasti on tämä Mari Perankoski niin kuin miniän pitää olla. Se pelkää minua ja minä vähän häntä. Enemmän on hänessä nättiä näköä kuin työihmisen näköä. Kyllä en löydä viikonlopun aikana miniän kanssa yhteistä kieltä. Olen tottunut syömään eläimen kieltä ja miniä on enemmänkin opiskellut kieliä. Kuten esimerkiksi neuvostoliittoa.

Paljon on pääkaupungissa toisella tavalla kuin kotona. Emännät käyvät töissä ja isännät koulussa. Ihmisiä ja liesiä hipaistaan eikä naksautella tai kolauteta niin kuin minun maailmassani. Mutta talon ulkopuolella on hommat tekemättä. Rännit pitää putsia, välikaivo tyhjentää ja kyllä tarvitsee miniä apua tärkeässä neuvottelussa venäläisten kanssa. Koetan näyttää kuinka asiat tehtiin silloin kun kaikki oli hyvin. Nimittäin vuonna viisikymmentä ja kolme. Ei onnistu, tulee ongelmia ihmisten välille. Ja kansakuntien välille. Ja puun ja Voortti Eskortin välille.

Elokuvan traileri: Mielensäpahoittaja

 

Seitsemän sietämättömän pitkää päivää (matinea)


Esitysajat:
Su ja ti 16.45

Esityksen kesto: 1 h 45 min
Liput: su 8,5 €, ti 7,5 €
Teatteri: Maxim 2

Jonathan Tropperin samannimiseen romaaniin perustuva komedia SEITSEMÄN SIETÄMÄTTÖMÄN PITKÄÄ PÄIVÄÄ heittää neljä elämän kolhimaa sisarusta isänsä kuoleman jälkeen takaisin lapsuudenkotiinsa viikon ajaksi. Kun saman katon alle majoittuvat myös perheen äiti ja sekava valikoima puolisoita ja exiä, joutuvat nykyiset suhdekoukerot ja vanhat perhesuhteet törmäyskurssille. Seuraa roppakaupalla kaaosta, sydänsuruja ja huumoria…

Shawn Levyn ohjaaman komedian pääosissa nähdään mm. Jason Bateman, Tina Fey, Adam Driver, Rose Byrne, Kathryn Hahn, Corey Stoll, Abigail Breslin, Dax Shepard ja Jane Fonda.

Elokuvan traileri: Seitsemän sietämättömän pitkää päivää